Stormy a Trump opäť spolu! Akurát v televíznej skeč-šou SNL

Pornohviezda Stormy Daniels, ktorá sa preslávila niekdajším údajným pomerom s Donaldom Trumpom, terajším prezidentom Spojených štátov, si zahrala samu seba v zábavnej televíznej šou Saturday Night Live.

07.05.2018 08:40
Stormy Daniels Foto: ,
Herečka Stormy Daniels počas talk-šou The View.
debata

V skeči v rámci relácie svojho partnera v Trumpovej úlohe varovala, že „búrka prichádza“ – pseudonym Stormy sa dá voľne preložiť ako Búrka. Trump, ktorého hrá herec Alec Baldwin, žiada svojho právnika Michaela Cohena, ktorého si v scénke zahral Ben Stiller, aby zavolal Stormy Daniels a pokúsil sa právny spor urovnať raz a navždy.

Stormy Daniels, ktorej skutočné meno znie Stephanie Clifford, v marci zažalovala Trumpa, aby sa uvoľnila z dohody, že pomlčí o ich údajnom vzťahu. Za mlčanie pred prezidentskými voľbami jej Cohen vyplatil 130 000 dolárov (asi 2,7 milióna Sk). Trump pomer popiera, pripustil však, že peniaze Cohenovi uhradil.

V spomínanej scénke Trump načúva rozhovoru medzi Cohenom a Stormy, ale čoskoro sa vyjednávania chopí sám. „Čo všetko chcete, aby ste mi dala pokoj,“ pýta sa. „Rezignáciu,“ odpovedá Stormy.

Trump si však stojí za svojím a nahlas uvažuje: „Vyriešil som Severnú a Južnú Kóreu, prečo nemôžem vyriešiť nás?“ Stormy odpovedá, že na to je už neskoro. „Viem, že neveríte klimatickým zmenám, ale búrka prichádza,“ dodáva v replike.

Epizóda začína však tým, že Cohen, odpočúvaný FBI, telefonuje Trumpovi, a ten sa ho pýta, ako sa mu darí vo väzení? Keď Cohen vysvetlí, že vo väzení nie je, Trump prehodí: „Fajn, daj tomu pár týždňov.“

debata chyba
Viac na túto tému: #humor #Saturday Night Live #Donald Trump #Stormy Daniels #skeč

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Sny sa vám môžu splniť, len musíte tomuto stavu pomôcť aj vy sama.
Networking je dôležitý, nové kontakty otvoria...