Captain Marvel zlákal aj Annette Benningovú. Bude to 'ženský' film?

Americká herečka Annette Bening sa pridala k hereckému obsadeniu pripravovanej akčnej snímky Captain Marvel z dielne Marvel Studios.

12.05.2018 10:30
Annette Bening Foto: ,
Herečka Annette Bening pózuje fotografom na žúre BAFTA 2018 Nominees Party.
debata

Novinka, ktorá vzniká na motívy rovnomennej komiksovej série, je prvou komiksovou adaptáciou, v ktorej si 59-ročná rodáčka z Topeky v Kansase zahrá.

Bening sa v snímke objaví spolu s Brie Larson, ktorá sa ujme titulnej roly. Okrem nich sa vo filme predstavia aj Jude Law, Ben Mendelsohn, Gemma Chan, Djimon Hounsou a Lee Pace, pričom poslední dvaja menovaní si zopakujú úlohy z marvelovky Strážcovia galaxie (2014), kde sa ukázali ako Korath a Ronan. Koho presne Bening v Captain Marvel stvárni, zatiaľ nie je známe, podľa informácií magazínu The Hollywood Reporter, by však mala byť vedkyňou.

Captain Marvel sleduje príbeh pilotky Carol Danvers, ktorej sa po nehode zmieša DNA s mimozemskou, čo spôsobí, že nadobudne nadprirodzenú silu. Film je prvým marvelovským projektom, v ktorom sa v hlavnej úlohe objaví žena. Réžiu snímky, ktorú momentálne nakrúcajú v okolí Los Angeles, majú na starosti Anna Boden a Ryan Fleck.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Captain Marvel #Annette Bening

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...