Vrátili sa na miesto činu! Hollywoodske zlodejky sa chystajú valcovať kiná

Už o pár týždňov sa aj do slovenských kín dostane novinka pod názvom Debbina osmička. Ide o ženskú verziu známej krimi komediálnej série Dannyho dvanástka. Akurát s hlavnými ženskými predstaviteľkami.

24.05.2018 00:00
debata
zväčšiť Zľava: Herečky Sandra Bullock, Cate Blanchett a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sandra Bullock, Cate Blanchett a Anne Hathaway Zľava: Herečky Sandra Bullock, Cate Blanchett a Anne Hathaway pózujú spoločne na stretnutí s médiámi v rámci promo k filmu Debbina 8.

Producentom sa do projektu podarilo získať hneď niekoľko hviezdnych mien, medzi nimi napríklad aj dvojnásobná držiteľku Oscara Cate Blanchettovú či držiteľky Oscara Anne Hathawayovú a Sandru Bullockovú. Všetky dámy sa stretli v utorok popoludní aj na stretnutí s médiami v Metropolitnom mú­zeu.

Výber miesta nebol náhodný – práve v priestoroch tohto slávneho kultúrneho svätostánku sa uskutoční lúpež, ktorú diváci uvidia v spomenutom filme. A jej hlavnou scenáristkou je práve Sandra Bullock ako Debbie Ocean.

zväčšiť Zľava: Herečky Sarah Paulson, Awkwafina, Sandra... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Paulson, Awkwafina, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway a Mindy Kaling Zľava: Herečky Sarah Paulson, Awkwafina, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway a Mindy Kaling pózujú na prezentácii filmu Debbina 8.

Na prvom foto-termíne s médiami sa objavili okrem spomenutých dám aj herečky Mindy Kaling, Sarah Paulson a Awkwafina. Do zostavy chýba ešte britská herečka Helena Bonham Carter a Rihanna.

Herečka Cate Blanchett, ktorá len nedávno predsedala porote v Cannes, uviedla, že bola nesmierne zábava nakrúcať film v takomto silnom ženskom kolektíve a že dúfa v pozitívnu divácku odozvu. „Verím, že diváci sa budú pri filme zabávať rovnako, ako sme sa my bavili pri jeho nakrúcaní,“ odkázala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Sandra Bullock #Anne Hathaway #Debbina 8

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....