Vrátil by sa k úlohe Brandona v Beverly Hills 902 10? Herec v tom má jasno

Seriál producenta Aarona Spellinga priniesol v 90-tych rokoch závratnú slávu všetkým jeho hlavným predstaviteľom.

31.05.2018 00:00
debata

Jason Priestley (48) síce pre väčšinu divákov zostane natrvalo zapísaný v pamäti ako Brandon Walsh zo seriálu Beverly Hills 902 10. Napriek tomu sa herec novým televíznym projektom nevyhýba.

Herec  Jason Priestley na archívnej snímke. Foto: SHUTTERSTOCK
Jason Priestley Herec Jason Priestley na archívnej snímke.

V roku 1990 až 2000 z neho spravil svetovú hviezdu práve slávny tínedžerský seriál. Od roku 2016 hrá Priestley v televíznej sérii s názvom „Private Eyes“, veľa vody s ním však nenamútil. Preto niet divu, že herec dostáva počas rôznych príležitostí otázky na tému oživenia seriálu Beverly Hills 902 10. Aktálne sa tak stalo počas tlačovej konferencie v Mníchove, kam slávna seriálová hviezda prišla prezentovať práve „Private Eyes“, pod ktorý sa rodák z kanadského Vancouveru podpísal aj ako producebnt. „Teraz, keď už Aaron Spelling nie je medzi nami, dokonca ani netuším, kto vlastní seriálové práva,“ zaspomínal si na producenta seriálu Beverly Hills 902 10, ktorý zomrel v roku 2006.

Okrem toho opísal, aké povinnosti momentálne zamestnávajújeho bývalých kolegov. „Luke Perry robí seriál Riverdale, ja nakrúcam Private Eyes, Ian Ziering robí ďalší diel filmu Sharknado,“ opísal herec, vzápätí však o možnom pokračovaní Beverly Hills jasne povedal: „Ale nikdy by som nepovedal nie.“

Luke Perry si v seriáli zahral rolu Dylana McKaya , Ian Ziering rolu Stevea Sandersa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #Jason Priestley

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....