Knechtová skritizovala Čírovej hit... a všetky kolegyne, čo spievali Vyznanie!

V zahraničnom hudobnom biznise nie sú žiadnou neznámou otvorené konflikty medzi speváckymi hviezdami. Dobre sa vie o treniciach medzi Taylor Swiftovou a Katy Perryovou či Madonnou a Lady Gaga.

29.05.2018 15:00
Katka Knechtová Foto:
Speváčka Katka Knechtová na archívnom zábere
debata (13)

Zdá sa, že od uplynulej nedele sa trošku „kolegiálnej nevraživosti“ vkradlo aj do domáceho šoubiznisu. Stalo sa tak počas finálového večera Superstar, kde účinkujúci spievali slovenské a české hity.

Jeden z nich, skladbu Unikát od Márie Čírovej, dostala za úlohu zaspievať česká finalistka Aneta Horňáková a podľa hodnotení porotcov sa s ňou popasovala so cťou, ba priam výborne. Ale to nebránilo porotkyni a speváčke Kataríne Knechtovej pred kamerami vyhlásiť, že skladbu od známej kolegyne nemá rada.

„Každé kolo prídeš s nejakým prekvapením a vytiahneš nejaké eso z rukáva. Úprimne, nemám túto pieseň najradšej, ale páčila sa mi v tvojom podaní,“ povedala Horňákovej prešovská rodáčka. Pridal sa k nej aj kolega Matěj Rupert, ktorý vraj tiež Unikát nemusí.

Tretí porotca Pavol Habera sa snažil situáciu „vyvážiť“ a povedal, že „je to výborná pieseň, pretože je úplne iná ako všetky ostatné, ktoré v súčasnej slovenskej produkcii sú“. Aj to však Knechtová zareagovala znovu. „Ja mám radšej Anetu ako tú pieseň,“ zdôraznila so smiechom.

V rovnakom kole, v nedeľu večer, pritom zazneli z jej úst ešte ďalšie slová, ktoré asi jej kolegyne z brandže nenadchnú. Keď totiž Tereza Anna Mašková zaspievala Vyznanie od Mariky Gombitovej, Knechtová ju vychválila do nebies. Ale ako…

„Mariku mám na speváckom piedestáli. Najprv som si hovorila – preboha, Vyznanie, zase! Na to by mal byť nejaký medzinárodný zákaz, aby to už nikdy v živote nijaká speváčka nespievala. A ja ti poviem len jednu vec – ty si asi prvá, pri ktorej mi to vôbec nevadilo. Naopak, užívala som si to a počúvala som ťa,“ uviedla Knechtová. Keď ju opäť starší kolega Paľo Habera upozornil, že "práve si urazila tie ostatné“, 37-ročná brunetka s úsmevom vyhlásila, „to je mi úplne jedno“.

Zatiaľ posledný album Kataríny Knechtovej vyšiel v roku 2015 pod názvom Prežijú len milenci. Z neho pochádza aj singel Naveky, zatiaľ posledný veľký hit porotkyne Superstar.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #konflikt #Katarína Knechtová #hit #Superstar #Mária Čírová #Vyznanie #speváčky #unikát #Pavol Habera

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...