Skvelý Prachař z Talentu: Na javisku sa nezastaví pred ničím

Meno moderátora Jakuba Prachařa je na Slovensku pevne spojené so šou Česko Slovensko má talent. Moderuje ju spolu so Slovákom Pycom, od ktorého sa podľa vlastných slov veľa naučil.

08.11.2011 04:19
Martin Pyco Rausch (vľavo) a Jakub Prachař. Foto:
Moderátorskí kolegovia zo šou Česko Slovensko má talent - Martin Pyco Rausch (vľavo) a Jakub Prachař.
debata

„Pyco je veľmi pohotový a vie výborne improvizovať. Dokáže situáciu spôsobom uzavrieť a dať jej myšlienku. To sa mne vždy nedarí. Ja niečo poviem a potom neviem, ako ďalej,“ prezradil Prachař.

Zároveň priznáva, že sa na šou veľmi tešil. „Pokračovanie je pre mňa oveľa jednoduchšie aj preto, že už celkom dobre poznám ľudí, ktorí na šou pracujú. Pred jednotkou to bolo ťažšie. Keď ľudí nepoznám, mám problém. Neznámych sa totiž trochu bojím,“ priznal.

Výkony účinkujúcich ho dokázali aj v tomto ročníku prekvapiť najmä extrémnymi rozdielmi v ich kvalite: ,,Niektoré talenty boli naozaj úžasné a, naopak, bolo tam dosť ľudí, ktorí vôbec nič nevedia. Keď im však poviete pravdu, sú zarazení a radšej vám neveria."

V Česku je Jakub Prachař známy nielen ako moderátor, ale aj ako herec, ktorý sa na javisku nechá nahovoriť takmer na všetko – aj na predvedenie svojho tela. „Keď sa predstavenie volá Pornohviezdy, asi to nie je až také šokujúce. Veď sa neodhaľujem preto, že by som sám veľmi chcel. Ja len počúvam režiséra. V skutočnom živote mám k nahote normálny vzťah, nechodím ani na nuda pláž,“ vyjadril sa herec a moderátor.

„Keď si zájdete do nemeckého divadla, tam na seba pľujú, močia, ba dokonca masturbujú. Javisko je jednoducho také. Myslím, že herec by mal byť schopný takýchto vecí, veď aj to je súčasťou nášho povolania. Podstatné je, aby takéto aktivity mali nejaký význam a nešlo o prvoplánový nezmysel.“

debata chyba

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...