Gombitová opäť na obrazovke: Presvedčia ju tvorcovia Legiend popu?

Už v piatok sa na obrazovke verejnoprávnej televízie objaví ďalšia časť hudobno-zábavného programu Legendy popu, tentoraz s hitmi Mariky Gombitovej.

10.01.2012 13:45
Marika Gombitová - neautorizovaný životopis Foto:
Speváčka Marika Gombitová.
debata

Stále však nie je jasné, či a akou formou sa na šou zúčastní samotná speváčka. „Robíme všetko pre to, aby bola prítomná. To, či príde osobne v tejto chvíli stále nevieme,“ povedal v utorok pre riaditeľ Jednotky Vladimír Burianek, ktorý poznamenal, že hviezda sa možno v programe objaví prostredníctvom videoodkazu či telemostu. „Snažíme sa to urobiť tak, aby boli diváci prekvapení,“ dodal Burianek.

Podľa webstránky marikagombitova.sk sa v programe predstaví sedem speváčok a dvaja mužskí interpreti. Napríklad Nela Pocisková by mala zaspievať Vyznanie, Misha skladbu Adresa ja, adresa ty, Zdenka Predná Študentskú lásku a Katarína Koščová skladbu Šaty z muzikálu Neberte nám princeznú.

Zaznieť by tiež mala Prosba, Slnečný kalendár či Správne dievčatá. Janko Lehotský s Máriou Čírovou by mali odspievať pieseň S tou nádejou choď spať a Marcel Palonder zase Koloseum.

Po časti venovanej Marike Gombitovej sa tvorcovia Legiend popu zamerajú na Vaša Patejdla. Po ňom príde rad na českú formáciu Olympic a v ďalších častiach programu tvorcovia priblížia tvorbu Lucie Bílej a Karola Duchoňa. Moderátormi programu budú opäť Kristína Farkašová a Milan Zimnýkoval.

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...