Hrôza v brazílskom Big Brother: Znásilnil účastníčku pred kamerami!

Obludnosť reality-šou v plnej sile sa ukázala v Brazílii. Riešia tam kauzu znásilnenia, ku ktorému malo dôjsť pred kamerami po divokej párty účastníkov v uzavretej a sledovanej vile.

18.01.2012 14:33
Daniel Echaniz Foto:
Zo znásilnenia podozrivý účastník reality-šou Big Brother Brasil Daniel Echaniz.
debata

Podľa informácií britského Daily Mail v stredu polícia potvrdila štart policajného vyšetrovania priamo v priestoroch štúdií v Rio de Janeiro, kde sa program v uzatvorených priestoroch nakrúca.
Dôvodom má byť sexuálny styk, pri ktorom údajne 31-ročný účinkujúci Daniel Echaniz súložil s 23-ročnou študentkou a účinkujúcou Monique Amin.

V čase, keď k aktu došlo, mala byť Amin v bezvedomí v dôsledku veľkého množstva alkoholu, ktoré vypila na párty účastníkov reality-programu. Keď sa na druhý deň pýtali Aminovej, či vie, čo sa dialo v noci, pamätala si len veľmi matne, že sa Echaniz pokúšal o sex s ňou.

Celý incident mohli sledovať aj televízni diváci a po škandále so súložou bezvládnej účastníčky sa o prípad začala zaujímať aj polícia. Ako informovali brazílske servery, policajní vyšetrovatelia vstúpili do priestorov vily a tri hodiny vypočúvali Aminovú. Následne ju z priestorov odviedli na lekárske vyšetrenie.

Policajné závery zatiaľ známe nie sú. Televízia, ktorá vysiela šou s niekoľkomili­ónovou sledovanosťou, sa však rozhodla vylúčiť z programu násilníka Echaniza.

„Big Brother prešetril Danielovo správanie bez unáhlených záverov a s najväčšou možnou pozornosťou. Záznamy poukázali na porušenie pravidiel a nevhodné správanie,“ informoval v televízii moderátor Pedro Bial. Objavili sa však aj názory, že televízia by mala celkom zastaviť vysielanie reality-šou, ktorá odštartovala na obrazovke v Brazílii len minulý utorok.

debata chyba

+ Kým skočíte do neznámej vody informujte sa akú hĺbku môžete očakávať.
Plánovanie vopred...

+ Na zábave to nepreháňajte s alkoholom, mohli by ste mať veľké problémy.
Jednoduché úpravy pracoviska...