Pauhofová a Polívková v novej komédii: Pozor, ukážu, po čom túžia muži!

Na plátna slovenských kín mieri nová česká komédia Po čom muži túžia režiséra Rudolfa Havlíka.

22.08.2018 00:00
Táňa Pauhofová Foto:
Herečka Táňa Pauhofová stvárnila vo filme šéfredaktorku pánskeho časopisu.
debata

Snímka rozpovie príbeh šéfredaktora časopisu Playboy, charizmatického cynika Karla Krála, trochu šovinistu a sarkastického sympaťáka, na ktorého vo veľkom letia ženy. Jedného dňa však jeho nezáväzný spôsob života utŕži hneď niekoľko rán. Dostane výpoveď kvôli poklesu predajnosti časopisu, bývalá manželka a dcéra ho opäť nahnevajú, neznáma žena mu nabúra auto a na jeho miesto dosadia krásnu, mladú šéfredaktorku Le­onu.

Anna Polívková (vľavo) stvárnila hlavného...
Herečka Táňa Pauhofová stvárnila vo filme...
+2Herec Jiří Langmajer si zaželá stať sa ženou. A...

Karel vyrieši problémy po chlapsky a spoločne s najlepším kamarátom Čestmírom sa opije. Počas dobrodružnej noci si však pod vplyvom alkoholu zaželá, aby sa stal ženou, pretože ‘ženy to majú v živote omnoho jednoduchšie a on je za to kvôli nim na dne‘ a nasledujúce ráno zistí, že sa zásahom veštkyne Zoltany stal, aj keď iba fyzicky, ženou. Karel sa tak ako Karla musí vyrovnať nielen s novým vzhľadom, ale hlavne naučiť sa fungovať v ženskom tele a zistiť, či to majú ženy naozaj jednoduchšie.

V hlavnej mužskej úlohe sa v komédii predstaví Jiří Langmajer, jeho ženské ja stvárni Anna Polívková. Najlepšieho kamaráta Čestmíra si zahrá Matěj Hádek, šéfredaktorku Leonu Táňa Pauhofová, manželku Andrea Hoffmannová a dcéru Sara Sandeva. Okrem nich sa v snímke objavia aj Jiří Havelka, Lenka Vlasáková, Pavla Tomicová a ďalší.

Anna Polívková (vľavo) a Matěj Hádek si zahrali... Foto: CinemArt
Anna Polívková (vľavo) a Matěj Hádek Anna Polívková (vľavo) a Matěj Hádek si zahrali v novinke Po čom muži túžia.

Nápad nakrútiť film s týmto námetom vznikol podľa Havlíka z čírej nostalgie. "Chýbali mi filmy ako Na Hromnice o deň viac alebo Tootsie. Chcel som si niečo podobné vyskúšať a skúsiť natočiť dobrú komédiu,“ uviedol režisér, ktorý už má na konte úspešnú romantickú komédiu Pohádky pro Emu (2016). Na scenári snímky spolupracoval so spisovateľkou Radkou Třeštíkovou. "Začali sme zo zábavy dávať ten námet dokopy, a pretože nás to začalo veľmi baviť, tak sme to skúsili dotiahnuť do konca,“ priblížil.

Scenár sa napokon zapáčil aj Polívkovej, ktorá si spoluprácu s Havlíkom veľmi pochvaľuje. "Je to taký zábavný film a Havlík je strašne fajn. Vidieť, že ho tá práca veľmi baví. Je taký čerstvý režisér, nie je unavený a ostrieľaný, ale nadšený pre prácu, čo je veľmi príjemné. A je aj veľký detailista a perfekcionista. Takých ľudí mám rada, človek im potom viac verí,“ povedala herečka pred časom.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #komédia #Táňa Pauhofová #Anna Polívková #Jiří Langmajer #Po čom muži túžia

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...