Takto si obletovaní Oteckovia užili DOD v Markíze, Koleník bol na roztrhanie

Hoci na nové diely Oteckov si diváci Markízy budú musieť ešte nejaký deň počkať, fanúšikovia ich mohli stretnút počas víkendu na Dni otvorených dverí v Markíze.

26.08.2018 11:20
debata (1)

A na svoje televízne idoly sa veru tešili, o Oteckov bol medzi návštevníkmi televízie enormný záujem. Na podujatí sa v dobrej nálade ukázali nielen „staré“ tváte seriálu – Vladko Kobielsky, Braňo Deák, Marek Fašiang a Filip Tůma, ale nechýbala ani nová hviezdna posila – Ján Koleník. Ten si deň v obklopení nadšencov poriadne užil.

Medzi fanúšikmi sa mu viditeľne páčilo, čo dokazujú aj ním uverejnené zábery na sociálnych sieťach. Spoločnosť pri podpisovaní kariet mu robila napríklad aj herečka Eva Pavlíková, ktorá je takisto súčasťou populárneho seriálu.

Popri dospelých hviezdach sa na DOD v Markíze nestratili ani detskí herci. Izabela Gavorníková sa zabávala v spoločnostio Jána Koleníka aj jej malého kolegu, Maroša Baňasa. A podobne ako veľké hviezdy Oteckov, mali aj detskí protagonisti svoje podpiskarty, ktoré ochotne rozdávali čakajúcim fanúšikom.

#DOD2018 @jan_kolenik @izabelkagavornikova @tvmarkizaofficial

A post shared by Oteckovia (@oteckovia) on

3. septembra sa druhá séria seriálu dostane k svojim divákom, okrem Jána Koleníka sa na obrazovke objaví aj nová ženská posila seriálu, herečka Kristína Turjanová.

DOD 2018 Throwback @tvmarkizaofficial @oteckovia #actors @jan_kolenik

A post shared by Actor - Official (@jan_kolenik) on

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Ján Koleník #Filip Tůma #Braňo Deák #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...