Šprtka Andrea z Beverly Hills! Spoznáte ju ešte po toľkých rokoch?

Jej herecká kariéra je spojená s jednou výraznou rolou - študentkou Andreou v slávnom seriáli Beverly Hills 902 10. Ako vyzerá dnes?

04.09.2018 08:50
debata
zväčšiť Herečka Gabrielle Carteris na akcii... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Gabrielle Carteris na akcii Variety's Power of Young Hollywood. Herečka Gabrielle Carteris na akcii Variety's Power of Young Hollywood.

Herečka Gabrielle Carteris, ktorá postavu Andrey Zuckermanovej stvárňovala, sa nedávno objavila na podujatí magazínu Variety. Hoci bol venovaný mladým talentom a objavili sa na ňom predovšetkým mladé tváre zo sveta filmu, televízie či modelingu, prišla aj Gabrielle Carteris.

V slávnom seriáli zo študentského prostredia účinkovala celých päť sezón – od roku 1990 do roku 1995, následne sa objavila ako hosťujúca hviezda v niekoľkých ďalších epizódach obnovených sérií – už s novými charaktermi.

Dnes po bezmála 25 rokoch má herečka Gabrielle Carteris 57 rokov a v nových projektoch sa objavuje veľmi sporadicky. Pre porovnanie – nech sa páči, toto je známa predsedníčka študentského klubu kedysi a dnes.

zväčšiť Herečka Gabrielle Carteris na zábere zo seriálu... Foto: Fox Network
Herečka Gabrielle Carteris na zábere zo seriálu Beverly Hills 902 10. Herečka Gabrielle Carteris na zábere zo seriálu Beverly Hills 902 10.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #Gabrielle Carteris #hviezdy po rokoch

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...