Ezoterička Kvetena zo seriálu Som mama: V živote sa riadim sedliackym rozumom

V seriáli Som mama ju diváci poznajú ako "prírodnú ženu" Kvetenu a pred kamerami predvádza herečka Daniela Šencová mnoho ezoterických "šialeností".

19.09.2018 10:00
som mama, kristína farkašová, kristína tormová,... Foto:
Daniela Šencová (vľavo) a Kristína Tormová počas nakrúcania seriálu Som mama.
debata

Aký je jej vzťah k ezoterike mimo kamier? „Ezoterička nie som, mám pocit, že občas to ľudia v tomto smere preháňajú, ale na druhej strane, je to každého osobná vec a ja nikoho neodsudzujem. Ak niekoho robí šťastným ezoterika, tak je to fajn, mne osobne ezoterika blízka nie je,“ opísala sympatická herečka, ale zároveň dodala: „Keď som mala trinásť či štrnásť rokov, dosť ma zaujímalo tajomno a aj preto som čítala zopár kníh o ezoterike. Ale potom som pochopila, že ísť cestou zdravého sedliackeho rozumu je pre mňa tá najvyhovujúcejšia voľba.“

Daniela Šencová v seriáli Som mama. Foto: TV JOJ
som mama, daniela šencová, Daniela Šencová v seriáli Som mama.

Seriálová postava Šencovej, Kvetena, čaká v seriáli bábätko. Herečka je však tehotná aj v reálnom živote. Opísala, ako správu o tehotenstve zobrala producentka seriálu Som mama, Michaela Čobejová. „Hrali sme práve v divadle La Komika predstavneie Kam chodí Oscar Wilde na večeru, v ktorom účinkujeme spolu a ja som to Miške povedala počas neho v zákulisí, čo som asi nemala robiť. Ona túto novinku "predýchavala“ celé predstavenie, dve hodiny na mňa ‚hádzala‘ nepríjemné pohľady," opisuje so smiechom Šencová a dodáva: „Ale po predstavení mi už k tehotenstvu zablahoželala a tešila sa spolu so mnou.“

Herečka Daniela Šencová na stretnutí s... Foto: Dušan Kittler
Daniela Šencová Herečka Daniela Šencová na stretnutí s fanúšikmi seriálu Som mama.

Skomplikovalo nejako jej tehotenstvo natáčanie seriálu? „Nakrúcanie prvej série moje tehotenstvo nijako extra neskomplikovalo. Teraz však už točíme druhú sériu a nejaké scény sa museli prepísať tak, aby som si mohla zahrať aj s bruškom,“ dodala. Herečka by chcela už v novembri oddychovať a pripravovať sa na príchod potomka na svet. „Seriál Som mama by sa mal nakrúcať do novembra, potom si už len chcem vyložiť nohy, relaxovať a tešiť sa na bábätko,“ dodala.

Zatiaľ, čo v seriáli privedie na svet chlapčeka, v reálnom živote to bude inak. „Čakáme dievčatko, v decembri by sa nám mala narodiť Hanka,“ dodala napokon Šencová.

Kristína Tormová (Farkašová) na stretnutí s...
Zľava: Lujza Garajová Schrameková, Daniela...
+3Herečka Daniela Šencová zo seriálu Som mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Čobejová #Som mama #Daniela Šencová

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...