Polívková pre Pravdu: Ženy či muži - žiaden rozdiel, zložité to máme všetci

Komediálny talent herečky Anny Polívkovej už otestoval nejeden český režisér. Najnovšie sa testovala aj jej schopnosť vcítiť sa do mužskej hlavy. Podarilo sa to?

21.09.2018 00:00
Herečka Anna Polívková a jej partner Michal... Foto:
Herečka Anna Polívková a jej partner Michal Kurtiš na archívnom zábere.
debata

V komediálnej novinke Po čom muži túžia si dcéra herca Boleka Polívku zahrala muža, ktorému sa splní želanie a jedného rána sa zobudí v ženskom tele. Mužské myslenie a pohľad na svet mu však zostáva. Teda aspoň zo začiatku.

Česká herečka si vraj podobnú zmenu v skutočnosti predstaviť nedokáže. „Nedokážem si predstaviť fyzicky, že sa telo zmení. Ale keby som si to mala odmyslieť, možno by ma bavilo zažiť nejaký taký večierok v mužskom tele,“ vyhlásila pre Pravdu Polívková. „Ale baliť ženu ako muž si naozaj nedokážem predstaviť. Asi by som to skutočne nechcela absolvovať, pripadá mi to ako najťažšia vec vôbec,“ doplnila s úsmevom.

Vo videorozhovore však tiež prezradila, že zážitok „výmeny“ pohlaví by dopriala každému. Najmä pre osobnú skúsenosť a pri hľadaní seba samého. „Nemyslím si, že to majú ľahšie muži alebo ženy, záleží na individuálnej citlivosti. A teraz je špeciálne také obdobie, že to majú zložité všetci, pretože všetci sa musia znovu nájsť. Ženy prežívajú dilemu, či chcú citlivého muža, ktorý s nimi bude plakať pri romantických komédiách, alebo skôr toho ochranára. Ale myslím si, že to nie je v rozpore, že muž môže byť ten, s ktorým sa cítite v bezpečí, ale zároveň byť citlivý,“ zhrnula Polívková, ktorá už niekoľko rokov tvorí pár s tanečníkom Michalom Kurtišom.

Dvojica sa zoznámila počas práce na šou Stardance a odvtedy tvorí pár. Kurtiš je od Polívkovej o desať rokov mladší. Pri otázke, v čom vníma výhody vzťahu s mladším partnerom, sa síce Polívková trošku zapotila, ale odpoveď nám nakoniec dala. Viac v priloženom videu.

Tvorcovia filmu Po čom muži túžia - zľava:...
Herec Marek Majeský si prišiel pozrieť novú...
+8Moderátorka Miriam Kalisová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #ženy #mladší muži #Anna Polívková #hľadanie #Po čom muži túžia

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...