Definitívny koniec? Evans šokuje fanúšikov, končí ako Kapitán Amerika?

Americký herec Chris Evans sa zrejme lúči so svojou momentálne najznámejšou filmovou postavou, marvelovským superhrdinom Kapitánom Amerikom.

05.10.2018 12:44
Herec Chris Evans na zábere z roku 2016. Foto: ,
Herec Chris Evans na zábere z roku 2016.
debata

Naznačil to prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter po skončení nakrúcania štvrtých Avengerov. „Oficiálne som skončil s nakrúcaním Avengers 4. Bol to, prinajmenšom, emotívny deň. Bolo mi cťou posledných osem rokov hrať túto rolu. Všetkým pred kamerou, za kamerou i divákom ďakujem za spomienky! Som navždy vďačný," napísal 37-ročný rodák z Bostonu.

Evans sa v tejto úlohe po prvý raz predstavil v snímke Captain America: Prvý Avenger z roku 2011, ktorá bola zároveň piatym filmom takzvaného Marvel Cinematic Universe. Ten odštartoval v roku 2008 prvým filmom o Iron Manovi.

Zľava: Herečka Elizabeth Olsen a herci Chris... Foto: SITA/AP
Zľava: Herečka Elizabeth Olsen a herci Chris Evans a Sebastian Stan na zábere z filmu Kapitán Amerika: Občianska vojna. Zľava: Herečka Elizabeth Olsen a herci Chris Evans a Sebastian Stan na zábere z filmu Kapitán Amerika: Občianska vojna.

Zahral si v nej Stevea Rogersa, drobného a vychudnutého, no čestného muža, ktorý si neželá nič iné, ako sa pridať k armáde a môcť v druhej svetovej vojne bojovať proti nacistom. Keď mu neskôr dajú experimentálne sérum, stane sa z neho supervojak – Kapitán Amerika. Odvtedy sa predstavil ako Kapitán Amerika v ďalších siedmich filmoch – medzi nimi to bola okrem Kapitána Ameriku napríklad aj séria Avengers či vo filme Ant-Man z roku 2015 alebo v cameu v snímke Thor: Temný svet (2013).

Evansova rozlúčka s úlohou pritom nie je prekvapením. Už dávnejšie sa totiž v súvislosti s ňou vyjadril: „Chcete z toho vlaku vystúpiť skôr, ako vás vyhodia."

So štvrtým filmom o Avengeroch, ktorý by sa mal dostať do kín budúci rok v máji, sa pritom končia zmluvy aj viacerým ďalším hviezdam marvelovského univerza.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #Chris Evans #postava #Kapitán Amerika

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...