Vaculík a Kostková opäť spolu! I keď v ponurej nálade

Lukáš Vaculík sa ako vyšetrovateľ predvedie aj v druhej sérii seriálu Temný Kraj.

08.11.2018 00:00
Tereza Kostková a  Lukáš Vaculík Foto:
Tereza Kostková a Lukáš Vaculík v seriáli Temný Kraj.
debata

Prvá séria, ktorú odvysielala Prima PLUS, sa skončila operáciou mozgu Petra Kraja, bývalého elitného kriminalistu z pražského oddelenia vrážd. Druhá séria tak začína jeho návratom do práce, pri ktorom ho bude sprevádzať jeho verný spoločník, pes Egon. Na scénu sa vracia aj veterinárka Tereza Coufalová (Tereza Kostková).

Tereza Kostková a  Lukáš Vaculík v seriáli... Foto: Prima
Tereza Kostková a Lukáš Vaculík Tereza Kostková a Lukáš Vaculík v seriáli Temný Kraj.

Obaja sa pred kamery vrátili s veľkým očakávaním, i keď prvá klapka druhej série padla na Dušičky. Nakrúcalo sa v ponurej atmosfére, na cintoríne. "Ja pokračujem rád v projektoch, pri ktorých mi bolo dobre, a tu mi dobre bolo. Takže som rád, že sme sa znovu stretli, a že nakrúcame ďalej,“ hovorí predstaviteľ Petra Kraja Lukáš Vaculík. Na otázku, či sa mu nakrúca lepšie s ľuďmi alebo so zvieracím parťákom s úsmevom prezrádza: „Je to ako kedy. Niekedy ten pes môže byť lepší ako niekto, kto vám nesedí. To je pravda, ale tu sú skvelí ľudia aj pes.“

Na pokračovanie seriálu sa tešila aj Tereza Kostková. „Návraty sú ako kedy, ale tento je veľmi príjemný. Seriál sa páčil, takže som rada, že som späť,“ uviedla.

Nakrúcanie seriálu Temný Kraj 2 je ešte len na samom začiatku, takže diváci v Česku i na Slovensku si na príbehy Petra Kraja, sprevádzaného jeho verným psím spoločníkom, retrívrom Egonom, budú musieť ešte chvíľu počkať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Kostková #Lukáš Vaculík #Temný Kraj

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...