Moje tatkovské telo sa mi páči, vyhlasuje hviezda Stranger Things

Herca Davida Harboura vníma verejnosť v poslednej dobe najmä vďaka úspešnému seriálu Stranger Things. Jeho šerif síce neskrýva pivné bruško, ale zároveň je to normálny chlap. A sexidol.

19.11.2018 10:00
Herec David Harbour - hviezda seriálu Stranger... Foto: ,
Herec David Harbour - hviezda seriálu Stranger Things.
debata

Práve na margo toho, že seriál z Harboura spravil pomerne netypický sexsymbol, sa herec rozhovoril v interview pre CNET. Uviedol, že svoje „tatkovské telo“ má rád a vytvoril si k nemu špeciálny vzťah.

„Istým spôsobom som sa stal sexidolom dnešných čias, ale zároveň sa mi páči, že som trošku väčší chlap, aj s bruškom. Naozaj sa mi páči myšlienka prinášať do televízie viac normálnych tiel. A páči sa, že zo skutočných ľudí sa stávajú milovaní a krásni,“ komentoval Harbour.

Herec sa tiež vyslovil, že dokonalé telá niektorých jeho kolegov ho rozčuľujú. „Som chorý z tých tiel v televízii, ktoré sú nemožne štíhle. Chlapi trénujú mesiace a mesiace a dokonca prestávajú jesť a piť, aby telo dehydrovali a vyzerali úplne dokonalo,“ vysvetlil svoj pohľad herec.

Podľa neho je dôležité, aby ľudia milovali svoje telá. Bez ohľadu na to, či sú dokonalé alebo normálne. „Netvrdím, že máme byť teraz nezdraví, netvrdím, že nemáme myslieť na svoje zdravie, na srdce. Nechcem propagovať obezitu. Ale zároveň si myslím, že tieto nenaplniteľné štandardy Hollywoodu už ľudí nudia a malo by sa s nimi skoncovať,“ dodal ešte herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #postava #Stranger Things #David Harbour

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...