Andie MacDowell sa vráti so Štyrmi svadbami a jedným pohrebom

V roku 1994 sa Hugh Grant zamiloval do kučeravej Američanky v podaní Andie MacDowellovej a bol z toho hit! Komédia Štyri svadby a jeden pohreb sa vráti ako seriál.

25.11.2018 12:00
Hugh Grant, Andie MacDowell Foto:
Hugh Grant a Andie MacDowell v snímke Štyri svadby a jeden pohreb.
debata

Úspešný film Štyri svadby a jeden pohreb, v ktorej si zahrala hlavnú ženskú rolu americké hviezda Andie MacDowell, sa dostane na obrazovky ako seriál. A 60-ročná herečka bude pri tom!

Herečka Andie MacDowell. Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Andie MacDowell Herečka Andie MacDowell.

Ako informuje portál „Deadline“ herečka sa však neukáze v úlohe nevesty Carrie, ktorú stvárňovala vo filme z 90-tych rokov, zahrá si novú postavu a jej pôvodnú úlohu dostane iná herečka. Andie MacDowell stvárni pani Howardovú, matku postavy menom Ainsley, ktorú si pred kamerami zahrá Rebecca Rittenhouse (29).

Dve hlavné mužské úlohy si zahrajú herci – John Paul Reynolds (27) ako Duffy a Brandon Mychal Smith (29) ako Craig. V ďalších ženských úlohách sa predvedú herečky Jessica Williams (29) a Nathalie Emmanuel (29). Séria by sa mala k divákom dostať v roku 2019.

Slávna komédia, v ktorej si okrem MacDowellovej zahral Hugh Grant, sa k divákom dostala v roku 1994. Aj vďaka snímke režiséra Mikea Newella vtedy zažiaril Hugh Grant ako vychádzajúca britská hviezda, o štyri roky na to sa už po boku Julie Robertsovej objavil v ďalšej úspešnej komédii – Notting Hill.

Dej seriálu bude trocha odlišný od filmu, v seriáli sa štvorica Američanov dostane na svadbu do Londýna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Grant #Andie Macdowell #Štyri svadby a jeden pohreb

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...