Colin Farrell v hviezdnej novinke. Zahrá si pod vedením Madonninho ex

Írsky herec Colin Farrell si zahrá v pripravovanej krimidráme Toff Guys britského filmára Guya Ritchieho, bývalého manžela speváčky Madonny.

03.12.2018 14:20
Herec Colin Farrell. Foto: ,
Herec Colin Farrell.
debata

V novinke, ktorá vznikne pod hlavičkou spoločnosti Miramax, sa 42-ročný rodák z dublinského Castleknocku ukáže spolu s Matthewom McConaugheym, Henrym Goldingom, Hughom Grantom, Jeremym Strongom.

Hlavnú ženskú rolu stvárni Michelle Dockery, ktorá v projekte nahradila Kate Beckinsaleovú. O scenár snímky sa postaral spomínaný Ritchie s Marnom Daviesom a Ivanpm Atkinsonom. Snímka je už v produkcii.

Príbeh filmu by sa mal podľa magazínu The Hollywood Reporter podobať na skoršie Ritchieho snímky, ako sú napríklad Zbaľ prachy a vypadni! (1998) a Podfu©k (2000). Projekt sa zameria na podnikateľa (McConaughey), ktorý si vybudoval marihuanové impérium a teraz sa chce z neho odísť. Ďalšie postavy mu buď pomáhajú, alebo robia komplikácie.

Dockery stvárni jeho manželku, Golding zase vietnamského gangstera a Grant sa predstaví ako fotograf, ktorý nafotí škandalózne snímky hlavného predstaviteľa a bude ho s nimi vydierať. Farrell si zahrá postavu menom Coach, ktorý bude trénerom zápasníkov zmiešaných bojových umení.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #Colin Farrell #Guy Ritchie #spojenie

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...