Depresívna práca? Idris Elba priznáva: Momentálne to tak cítim!

Herca Idrisa Elbu by možno časť fanúšikov rada videla ako najnovšieho agenta Jamesa Bonda, ale zatiaľ im bude musieť stačiť Luther.

13.12.2018 11:20
debata
Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas... Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas festivalu Sundance, keď propagoval svoj režijný debut Yardie. Herec Idris Elba na zábere z januára 2018 počas festivalu Sundance, keď propagoval svoj režijný debut Yardie.

Postava detektíva z britského televízneho seriálu dnes 46-ročného herca a aktuálneho držiteľa titulu najsexi muža preslávila. Momentálne nakrúca jeho piatu sériu.

V rozhovore pre Radio Times sa Elba priznal, že to nie je práca, ktorá by bola zábavná. „Je to tvrdá robota. Nakrúcať Luthera nie je žiadna zábava,“ vyhlásil herec.

Na mysli však nemal fakt, že by ho práca nebavila. Ide skôr o dianie v príbehu, ktorý divákov už v minulosti prekvapil viacerými zvratmi a tragickými momentmi. „Je to veľmi vysiľujúce. Úprimne, sú to tvrdé, dlhé hodiny práce a zjavne aj preto, čím sa tento seriál zaoberá, teda vraždením, to je skrátka depresívne,“ komentoval Idris Elba piatu sériu príbehov charizmatického detektíva.

Zároveň však priznal, že Luther je predovšetkým skvelou drámou a fanúšikovia ho milujú, z čoho má veľkú radosť. Nové epizódy krimiseriálu by sa mali objaviť na obrazovkách na jar budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #depresia #nakrúcanie #Idris Elba #Luther

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....