Ďalšie meno Voice je známe! Tretím koučom je známy rapper

Medzi koučov tretej série speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko sa zaradí aj rapper Kali.

17.12.2018 09:36
Rapper Kali. Foto:
Rapper Kali.
debata

„Nikdy by mi nenapadlo, že by ma mohli osloviť do tak veľkého projektu, akým je The Voice Česko Slovensko, takže ponuka ma určite prekvapila. Na jednej strane som si uvedomoval, že je s tým spojená aj veľká zodpovednosť, na druhej strane som potreboval nejakú zmenu a beriem to aj ako ďalší veľký krok v mojej kariére. Takže rozhodovanie bolo rýchle,“ uviedol pre média Kali.

„Teším sa v prvom rade na to, že zažijem niečo nové, že spoznám nových ľudí, nepochybne budem počuť množstvo talentov a s niektorými z nich budem aj pracovať. Zároveň to však beriem vážne, takže chcem s ‚mojimi‘ vyhrať, prípadný neúspech by ma mrzel,“ vyjadril sa interpret.

Rapper, vlastným menom Koloman Magyary, sa tak pridal k Vojtěchovi Dykovi a Jane Kirschner, ktorí budú mať rovnako ako on za úlohu vybrať si do svojho tímu najlepších spevákov či speváčky a s jedným z nich dôjsť až k víťazstvu – zisku prestížneho titulu najlepšieho hlasu Česka a Slovenska a výhry v hodnote 75-tisíc eur.

„Veľmi ma teší, že môžem v našom tíme privítať slovenskú raperskú hviezdu Kaliho, ktorý už má bohaté skúsenosti s podporou vychádzajúcich speváckych hviezd a svoje cenné rady bude odovzdávať nielen svojim zverencom, ale aj fanúšikom a televíznym divákom,“ povedal Pepe Majeský, kreatívny producent a režisér šou The Voice Česko Slovensko.

The Voice patrí k celosvetovo najúspešnejším licencovaným formátom, vzniklo už 67 lokálnych verzií, ktoré vysielajú vo viac než 180 krajinách po celom svete a sledujú ich stovky miliónov divákov. Víťazstvom v súťaži sa môžu pochváliť už stovky mladých spevákov a speváčok, vrátane Slovenky Ivanny Bagovej a Češky Lenky Hrůzovej.

Tretia séria speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova na jar 2019.

debata chyba
Viac na túto tému: #raper #kouč #kali #The Voice Česko Slovensko

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...