Americký Voice má novú víťazku! Koučke Clarksonovej vyrazila dych

Kým slovenských divákov hudobná súťaž The Voice Česko Slovensko ešte len čaká, v Amerike už korunovali víťaza vo svojej národnej verzii. Je ním len 16-ročná Chevel Shepherd.

19.12.2018 12:10
debata (1)
Víťazka šou Voice Chevel Shepherd. Foto: SITA/AP, Trae Patton
Víťazka šou Voice Chevel Shepherd. Víťazka šou Voice Chevel Shepherd.

Mladá speváčka pôsobila v šou pod vedením koučky Kelly Clarksonovej a pre Clarksonovú tak išlo o druhé víťazstvo za sebou. Minulý rok to pod jej vedením dotiahla až na „voiceovský“ trón speváčka Brynn Cartelli. Samotná Clarkson bola verdiktom diváckeho hlasovania prekvapená.

Predpoklady a odhady divákov či užívateľov internetu boli odlišné, mnohí si mysleli, že v šou zvíťazí ešte mladší talent – len 13-ročná speváčka Kennedy Holmes, ktorú prirovnávali k novej Whitney Houstonovej.

Holmes, ktorú koučovala speváčka Jennifer Hudson, však skončila štvrtá. Na druhom a treťom mieste sa umiestnili dvaja mužskí interpreti – zverenci z tímu speváka a hudobníka Blakea Sheltona – Kirk Jay (3.) a Chris Krooze (2.).

Víťazka šou The Voice Chevel Shepherd (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Trae Patton
Víťazka šou The Voice Chevel Shepherd (vľavo) a speváčka a jej koučka Kelly Clarkson. Víťazka šou The Voice Chevel Shepherd (vľavo) a speváčka a jej koučka Kelly Clarkson.

Víťazstvo Shepherdovej opäť preukázalo silu žánru country na americkom kontintente a najmä medzi divákmi hudobnej šou. Bol to práve tento žáner, ktorému sa v šou venovala najčastejšie a ktorému sa plánuje venovať aj naďalej. „Počúvam country odmalička, dokážete s ním rozprávať veľké príbehy,“ citoval 16-ročnú víťazku, ktorá dokáže aj jódlovať, portál People.com.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Clarkson #víťaz #šou #VOICE #Chevel Shepherd

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...