VIDEO: Jana Kirschner o kolegoch z Voice - občas je to celkom ohnivé!

Už o pár dní odštartuje na televíznej obrazovke spevácka šou The Voice Česko Slovensko. Prečo vlastne do nej prijala ponuku Jana Kirschner? Odpovedala pre TV Pravda.

01.02.2019 00:00
debata (2)
Speváčka Jana Kirschner na archívnom zábere. Foto: Ivan Majerský, Pravda
Jana Kirschner Speváčka Jana Kirschner na archívnom zábere.

„Nejako som to zacítila,“ vyhlásila známa speváčka, ktorá ma na konte množstvo ocenení kritiky aj poslucháčov. „Príliš veľa všetkého škodí a niekedy mám pocit, že je dobré tie veci balansovať. Na jednej strane je umenie, na druhej je tá komercia. Ale podľa mňa je dobré nájsť nejaký ten balans,“ vysvetlila rodáčka z Martina.

„Vždy som tak nejako trošku sedela na dvoch stoličkách. Vždy som sa snažila robiť v umení maximum, no zároveň som sa snažila nevyhradiť z komercie. Preplietala som sa medzi dvoma svetmi,“ skonštatovala pre TV Pravda Kirschner, ktorú posledné roky spájajú skôr s alternatívnou hudbou.

Napriek tomu bude v šou The Voice Česko Slovensko nepochybne veľkým ťahákom pre divákov. Zaujímavosťou je, že v koučovskej zostave je jediná žena. Ako priznala pred kamerou, interakcie s jej kolegami boli občas poriadne ohnivé.

„Som tam za emotívnu ženu a niekedy som ich mala naozaj plné zuby,“ vyhŕkla so smiechom speváčka. Na každého z porotcovských kolegov čosi prezradila v našom videu, Prečo bol pre ňu veľkým prekvapením bol raper Kali, ale aj Pepa Vojtek, si pozrite v našom videu nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Vojtěch Dyk #Jana Kirschner #porota #Josef Vojtek #kouč #kali #The Voice Česko Slovensko

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...