VIDEO: Raper Kali - Pri rockeroch som sa mohol aj roztrhať, šli k Vojtekovi

Kedysi to bol rapper Rytmus, teraz ho nahradil ďalší jeho kolega Kali. Prečo v televíznej šou, ktorá by mala byť o najlepšom hlase, koučujú súťažiacich tí, ktorí sa živia skôr "hovoreným slovom"?

05.02.2019 08:30
debata
Trio koučov The Voice Česko Slovensko - zľava:... Foto: TV Markíza
Trio koučov The Voice Česko Slovensko - zľava: Raper Kali, speváčka Jana Kirschner a rocker Pepa Vojtek. Trio koučov The Voice Česko Slovensko - zľava: Raper Kali, speváčka Jana Kirschner a rocker Pepa Vojtek.

Kaliho oslovila televízia Markíza ako jedného z koučov svojho speváckeho ťaháku v jarnej vysielacej sezóne. Priznal sa, že okrem toho, že chcel vybočiť zo svojho tradičného kariérneho stereotypu, táto ponuka ho nadchla. „Nebudem sa tváriť ako nejaká hviezda, aj mne to pomôže. Čo sa týka mojej kariéry je to významný krok,“ komentoval Kali pre TV Pravda.

V čase vzniku rozhovoru už mali koučovia za sebou kolá naslepo. Hoci o nich nemôžu veľa hovoriť, raper prezradil, že rap zaznel v úvodných kolách len dvakrát. „Boli tam len také vsuvky. Myslím si, že to boli dve dievčatá. Neviem si predstaviť, že by bola súťaž o rape. Ten spev je oveľa zaujímavejší aj pre bežných poslucháčov, aj pre mňa,“ uviedol 36-ročný rodák z Bratislavy.

Zľava: Dáša Mamba Šarközyová, Barbora...
Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová.
+46Raper a kouč Kali so svojou tehotnou partnerkou...

Uvedomoval si vraj, že je skôr v pozícii outsidera. „Moji kolegovia sú speváci, ktorí majú krásne hlasy a ja nespievam. Ale pri výbere som sa snažil orientovať na to, akú hudbu si ľudia vybrali. Či sú pesničky modernejšie, či smerujú k nejakému r'n'b alebo reggae-tonu,“ vysvetlil tiež raper, ktorý nedávno nahral dueto aj so skupinou IMT Smile.

Aj o ňom hovoril pre TV Pravda, viac si pozrite v našom videu.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výber #rap #súťažiaci #kali #The Voice Česko Slovensko

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...