Môj holý zadok odhalil mnoho gayov, vyhlásil Ryan Philippe o kultovej scéne

Aj dnes patrí medzi najsexi hercov Hollywoodu, hoci už dávnejšie prekročil štyridsiatku. Jedna z najslávnejších rolí herca Ryana Phillippa sa však viaže k roku 1999 a filmu Veľmi nebezpečné známosti.

23.03.2019 00:00
The People Magazine Awards - Herec Ryan... Foto: ,
Herec Ryan Phillippe na archívnom zábere z roku 2014.
debata

Americký rodák si vo filme, ktorý bol modernou verziou známeho románu Nebezpečné známosti, zahral Sebastiana Valmonta a v jednej zo scén, kde sa pokúša získať nevinnú Annette (v podaní herečky Reese Witherspoonovej), odhaľuje pri bazéne svoje nahé telo odzadu.

Pohľad na obnažené pozadie zaskočí priamo vo filme aj jeho blonďatú kolegyňu, ktorá sa v rovnaký rok stala aj jeho manželkou v skutočnom živote. Rovnako si však Phillippe myslí, že tento filmový moment odhalil veľa gayov.

„Veľa mužov povedalo, že si prvýkrát uvedomili, že sú gay, keď videli ten záber,“ uviedol v rozhovore pre Entertainment Weekly Phillippe. „Nikdy mi to neprekážalo. Ani ukázať môj zadok. Bol som s tým úplne v pohode,“ komentoval tiež dnes 44-ročný herec, ktorý sa stále udržiava v ukážkovej forme.

V spomienkovom rozhovore pre magazín priznal tiež, že v čase nakrúcania mu veľmi pomohlo, že už bol zamilovaný do Reese Witherspoonovej. „Určite boli vďaka tomu scény reálnejšie, pôsobili intenzívnejšie,“ poznamenal Philippe, s ktorým má herečka Reese Witherspoon dve deti. Ich manželstvo sa však skončilo v roku 2007 a dnes majú obaja nových životných partnerov a po jednej ratolesti z nových vzťahov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #gay #rola #zadok #Ryan Phillippe

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...