Pocisková po pôrode späť na obrazovkách? Prilákala státisíce divákov

Obľúbená herečka Nela Pocisková je už dvojnásobnou mamou a od pracovných aktivít si dávala na čas úplnú pauzu. V stredu sa jej však diváci dočkali v novej markízackej šou 2 na 1.

28.03.2019 14:33
Herečka Nela Pocisková (v strede) s moderátormi... Foto:
Herečka Nela Pocisková (v strede) s moderátormi šou 2 na 1 Adelou Vinczeovou a Danom Danglom.
debata

Program pod taktovkou obľúbenej dvojice Adela Vinczeová a Dano Dangl stavia na plnení úloh, ktoré duo moderátorov a zabávačov zadáva svojimi hosťom. Dočkala sa ich aj Pocisková. Azda najviac zaujala v momentoch, keď mala pred kamerami tancovať spoločne s profesionálnymi tanečníkmi.

S tancom má Pocisková bohaté skúsenosti z vlastných koncertov, ale aj muzikálových vystúpení a tak rozhodne nezostala v hanbe. A to dokonca ani v porovnaní s prezidentskými kandidátmi.

Podľa informácií zo Záhorskej Bystrice totiž markízacka šou prilákala k obrazovkám 447-tisíc divákov vo vekovej skupine nad 12 rokov a výrazne prekonala divácky záujem o poslednú predvolebnú debatu dvojice prezidentských kandidátov na obrazovke RTVS.

Nevieme síce, či je celkom dobrým signálom pre Slovensko, že ľudí viac zaujíma tancujúca herečka ako budúci prezident krajiny, každopádne – pre samotnú herečku to môže byť potešujúca správa. Diváci ju znova radi vidia a tak si môže pripraviť pôdu pre svoj návrat na televízne obrazovky.

Po pár rokoch strávených v projekte Búrlivé víno by si určite fanúšikovia radi pozreli sympatickú speváčku a herečku aj v niečom celkom novom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šou #návrat #Nela Pocisková #Dano Dangl #TV Markíza #obrazovky #Adela Vinczeová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...