Chystá sa ďalšia Popoluška: Zahrá si ju známa speváčka - neuveríte, ktorá!

Americká spoločnosť Sony Pictures chystá filmový remake Popolušky s kubánsko-americkou speváčkou Camila Cabello v hlavnej úlohe.

10.04.2019 15:23
debata
Speváčka Camila Cabello na archívnom zábere na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Camila Cabellona vyhlásení cien American Music Awards nechýbala. Speváčka Camila Cabello na archívnom zábere na vyhlásení cien American Music Awards.

Napísal to časopis Variety. Snímku bude režírovať Kay Cannon, ktorá napísala scenár k úspešnej sérii hudobných komédií Ladíme!.

Nová Popoluška má byť hudobnou verziou klasickej rozprávky o osirelom dievčati a zlej macoche, ktorú spopularizovali bratia Grimmovci a Charles Perrault.

Kubánska rodáčka Cabello, ktorú preslávil predovšetkým hit Havana, sa má podieľať aj na hudbe k snímke. Film by mal vzniknúť v zrýchlenom režime.

Najznámejším filmovým spracovaním Popolušky je zrejme animovaná disneyovka z roku 1950 a dva hrané filmy – z roku 1997 sa speváčkami Brandy Norwoodovou a Whitney Houstonovou a z roku 2015 s anglickou herečkou Lily Jamesovou. Posledná menovaná snímka zarobila v celom svete 543 miliónov dolárov (12,3 miliardy Sk).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #remake #Popoluška #Camilla Cabello

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...