Meghan a seriál Ženatý so záväzkami? Na vojvodkyňu si zaspomínal Al Bundy

Herec Ed O'Neill, ktorý bol hviezdou seriálu Ženatý so záväzkami (1986-1997), má v pamäti vojvodkyňu Meghan ešte z jej detských čias.

14.04.2019 15:07
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan počas udeľovania "Endeavour Fund Awards" v Londýne v šatách Givenchy.
debata

Keď Meghan vyrastala, tak bol jej otec, Thomas W. Markle, súčasťou štábu tohto populárneho seriálu. „Len tak mimochodom, ona vyrastala v zákulisí seriálu Ženatý so záväzkami. Vedeli ste to?,“ povedal pred časom Ed O'Neill v talkšou Ellen DeGeneres a dodal: „Jej otec bol asistentom kamery.“ Seriálový Al Bundy ešte dodal, že Meghan chodila za otcom v uniforme z katolíckej školy a mohla mať tak okolo 9 rokov.

Sama Meghan v rozhovore v roku 2018 pre magazín Esquire o tejto skúsenosti porozprávala. „Každý deň po škole, asi desať rokov, som chodila na nakrúcanie seriálu Ženatý so záväzkami. Bolo to naozaj veselé a trochu zvrhlé miesto pre malé dievča v uniforme katolíckej školy,“ opísala. Jej otec pracoval dlhých desať rokov ako člen tímu populárneho seriálu, okrem asistenta kamery šéfoval aj osvetľovačom.

Thomas Markle sa v roku 1979 oženil s Doriou Ragland, ich manželstvo sa však rozpadlo, keď mala Meghan 6 rokov. Otec však s dcérou udržiaval stále kontakt, čo dokazuje aj fakt, že bola pravidelnou návštevníčkou zákulisia spomínaného seriálu z osemdesiatych rokov. Ako sa však napokon Meghanin vzťah s otcom vyvŕbil je všeobecne známe, škandál nabral na obrátkach pred jej májovou svadbou s princom Harrym, na ktorej sa napokon Thomas W. Markle nezúčastnil. Ich vzťahy sú aj naďalej na bode mrazu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ženatý so záväzkami #vojvodkyňa Meghan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...