Erotická scéna s chlapom? Akurát ste doškriabaný, hovorí o rozdiele Madden

Špekuluje sa o ňom ako o novom Jamesovi Bondovi. Ale herec Richard Madden má svoju silnú fanúšikovskú základňu už dávno. Vďaka výkonom v hitoch ako Hra o tróny či Bodyguard.

17.04.2019 14:39
debata
Herec Richard Madden, ktorý získal na Zlatých... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Richard Madden Herec Richard Madden, ktorý získal na Zlatých glóbusoch cenu za výkon v seriáli Bodyguard.

Najnovšie by sa mal britský fešák objaviť aj v biografickej snímke o spevákovi Eltonovi Johnovi, kde si zahral jeho manažéra a milenca Johna Reida. Scenár dvojici predstaviteľov (Eltona Johna stvárňuje Taron Egerton) pripravil aj spoločnú milostnú scénu.

Už dávnejšie prezradil samotný Egerton, že dvojica hercov absolvovala pomerne explicitnú scénu spoločnej intimity. Maddena sa opýtal zase magazín Elle, či vníma rozdiel medzi tým, keď nakrúca erotické momenty so ženou alebo mužom – kolegom.

„Pri jednom z nich ste doškriabaný od strniska,“ vyhlásil so smiechom. „To je asi tak všetko. Inak tam nie je žiaden veľký rozdiel. Skrátka rozprávate príbeh,“ komentoval pre britskú mutáciu magazínu Elle Madden.

Na úlohe Reida si však najviac vraj užil jeho manipulatívnu stránku. Postava bývalého manažéra slávneho speváka rozhodne nepatrí medzi tie najpozitívnejšie. Práve to je však pre herca veľká výzva a pri práci aj omnoho väčšia zábava, skonštatoval Richard Madden, ktorého si môžu pamätať aj diváci aj ako princa zo zatiaľ poslednej filmovej verzie Popolušky s Lily Jamesovou, Cate Blanchettovou a v réžii Kennetha Branagha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #Elton John #gay #James Bond #scéna #Richard Madden

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...