Jana Kirschner na 1. finále Voice prekvapila: Krásna ako dlho nie!

Doposiaľ to bola najmä čierna farba a ležérna či akoby rockerská poloha v prezentácii. Počas uplynulého víkendu však speváčka Jana Kirschner opäť prekvapila.

13.05.2019 12:40
debata
Speváčka Jana Kirschner počas prvého finále. Foto: TV Markíza
Speváčka Jana Kirschner počas prvého semifinále. Speváčka Jana Kirschner počas prvého finále.

Prvé finále speváckej súťaže Voice Česko Slovensko, ktoré museli opustiť štyria speváci, absolvovala jediná zástupkyňa nežného pohlavia v koučovskej zostave ako nežná a romantická kráska.

Kirschner sa na obrazovkách objavila v jemných pudrových šatách s vyšívaným vzorom na tylovom podklade. Pod ním sa skrýval základ telovej farby s prešívanými zvýraznenými košíkmi na podprsenke.

Martinská rodáčka celý look doplnila jemnou a pritom veľmi pôvabnou vizážou. Ružové tóny manikúry, k nim veľmi prirodzená farebnosť na viečkach aj perách. Skrátka vyzerala skutočne očarujúco.

Nič to však nemenilo na fakte, že v sobotu večer čakalo aj Janu Kirschnerovú vyraďovanie jedného z členov svojho tímu. Rozhodla sa poslať domov Michaelu Husárovú. So súťažou sa rozlúčili aj Dominik Hanza z tímu Vojta Dyka, Kristián Révay z Kaliho tímu a Adriana Bessogonov z tímu Pepa Vojteka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Jana Kirschner #pôvab #styling #The Voice Česko Slovensko

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...