Sláva? To nie je nič reálne, odkazuje Dračia kráľovná z Hry o tróny

Mnohí by si mohli myslieť, že herečke Emilii Clarkeovej, hviezde seriálu Hra o tróny, udrie sláva na mozog. Ale svojimi slovami poriadne prekvapila.

21.05.2019 01:10
debata
Herečka Emilia Clarke prišla na Time 100 Gala v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
2019 Time 100 Gala, Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke prišla na Time 100 Gala v kreácii Dolce & Gabbana.

V rozhovore pre magazín Flaunt sa hrdinka jedného z najsledovanejších seriálov v histórii rozhovorila o tom, že sláva je vlastne len ilúzia. „Toto je nie je nič reálne. Je to fotošop, sú to štyri hodiny strávené prípravou vlasov a mejkapu, sú to šaty, ktoré som si sama nekúpila. Je to štylista, profesionálny kaderník a vizážista, ktorí robia svoju prácu, aby ľudia vyzerali krásne,“ uviedla v interview Clarke.

Herečka sa priznala, že istý čas vnímala svoju hodnotu práve na základe vyretušovaných obrázkov v časopisoch a prezentácii na premiérach či spoločenských akciách. „Je to peklo,“ poznamenala predstaviteľka Dračej kráľovnej.

Clarkeovej postava v seriáli Hra o tróny počas ôsmich sérií prešla veľkým vývojom a diváci, ktorí videli posledné epizódy, zostali mnohí v rozpakoch či rozčarovaní. Samotná hviezda si však z toho urobila žarty a zverejnila na Instagrame záber s holou hlavou a poznámkou, že „to, čo sa stalo s Daenerys jej úplne vzalo vietor z plachiet aj parochňu z hlavy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #herečka #Emilia Clarke #realita #fotošop

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...