Nahá pred kamerou na prahu 60-ky! Julianne Moore sa takej scény nezľakla

Vidieť vyzlečenú herečku po 40-ke bolo kedysi na filmovom plátne priam nepredstaviteľné. Posledné roky však situáciu zmenili a prispela k tomu aj Julianne Moore.

28.05.2019 11:54
Julianne Moore Foto: ,
Herečka Julianne Moore pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Les Miserables na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes 15. mája 2019.
debata

Držiteľka Oscara, ktorá sa len nedávno predvádzala na festivale v Cannes, absolvovala milostnú scénu vo filme Gloria Bell. Diváci mali možnosť vidieť sympatickú dámu hore bez v posteľovej scéne s kolegom Johnom Turturrom.

Moore, ktorá oslávila minulý rok v decembri oslávila 58. narodeniny, sa nezľakla momentu, keď bude musieť byť na obrazovke vyzlečená. Podľa nej je totiž veľmi dôležité, aby ľudia vnímali, že sexualita alebo partnerská intimita sa nekončí v istom veku.

zväčšiť Herečka Julianne Moore na zábere z filmu Gloria... Foto: Profimedia
Herečka Julianne Moore na zábere z filmu Gloria Bell. Herečka Julianne Moore na zábere z filmu Gloria Bell.

Moore sa v nedávnom rozhovore pre magazín Tatler tiež priznala, že kedysi ľutovala, že kariéru položila na prvé miesto pred rodinu. Hoci je dnes šťastne vydatá a vychováva dve deti, uvedomila si, že takéto veci sa nedajú plánovať na konkrétny čas.

„Tá myšlienka, že môžete robiť čokoľvek chcete v čase, ktorý si vyberiete, nie je pravdivá. Či už v prípade práce a kariéry alebo v prípade rodiny“ vyhlásila herečka, ktorej manželom je o deväť rokov mladší režisér Bart Freudlich.

VIDEO: Najlepšie aj najhoršie róby či sexy momenty z Cannes 2019

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #nahota #rodina #film #Julianne Moore #plánovanie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...