Margot Robbie o práci s Tarantinom: Bolo to najlepšie, čo som zažila!

Herečku Margot Robbieovú uvidia už čoskoro diváci v novej úlohe. Zahrá si herečku Sharon Tateovú, skutočnú ženu, ktorej koniec bol viac než tragický. Zavraždila ju skupina okolo Charlesa Mansona.

16.06.2019 00:00
debata
Herečka Margot Robbie na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Margot Robbie na premietaní filmu Dreamland v New Yorku. Herečka Margot Robbie na premietaní filmu Dreamland v New Yorku.

Austrálska rodáčka dostala úlohu Tateovej, ktorá bola v čase násilnej smrti tehotná a vydatá za režiséra Romana Polanskeho, v novinke od Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode. „Veľa som o nej čítala, pozrela som si všetky filmy. Strávila som tiež nejaký čas s ľuďmi, ktorí ju poznali,“ uviedla pre magazín Vogue Margot Robbie.

Talentovaná hviezda tiež priznala, že pri každej úlohe pracuje s hereckým koučom a tiež s koučom, ktorý ju vedie v rámci správneho pohybu či dialektu. To absolvovala aj pri prípravy na rolu Tateovej. Pre Vogue však tiež prezradila, že pri každej postave sa po krátkom čase začne správať aj v súkromí trošku ako ona.

Robbie si počas svojej kariéry zahrala už niekoľko postáv, ktoré skutočne existovali. Okrem Tateovej to bola napríklad krasokorčuliarka Tonya Harding, za stvárnenie ktorej bola nominovaná na Oscara, či kráľovná Alžbeta. „Ku každému charakteru pristupujem zodpovedne. Ale samozrejme, ten pocit zodpovednosti sa zvyšuje, akonáhle ide o človeka, ktorý reálne žil,“ vysvetlila pre módny magazín herečka.

Spolupráca s Tarantinom bola podľa nej najlepšia, akú kedy zažila. „Na pľaci neboli žiadne mobily. Myslím, že Quentin dokonca žiaden ani nevlastní. A po každých sto rolkách filmu sme mali žúrku a oslavovali sme,“ prezradila ešte Robbie. V slovenských kinách ju diváci v úlohe v novom Tarantinovom filme uvidia až v polovici augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #Quentin Tarantino #Margot Robbie #Sharon Tate

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...