Julianne Moore žiarila vo Varoch aj v sobotu. Čo prezradil manžel o práci s ňou?

Najväčšou hviezdou 54. filmového festivalu v Karlových Varoch je oscarová herečka Julianne Moore, ktorej film Po svadbe tam mal v piatok slávnostnú premiéru.

30.06.2019 13:30
Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart... Foto:
Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart Freundlich priniesli do Karlových Varov film Po svadbe.
debata

Režisér filmu a herečkin manžel Bart Freundlich na tlačovej konferencii prezradil, aké je to pracovať s touto čerstvou držiteľkou Krištáľového glóbusu. V súkromnom živote tvoria režisér a herečka pár, a to už 21 rokov. Tvrdia, že práca vo dvojici im nerobí problém.

Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart...
Herečka Julianne Moore v sobotu predstavila aj...
+8Herečka Julianne Moore je vo Varoch veľmi milá...

„Počas natáčania sme spolu komunikovali v rovine, že ja som spisovateľ, ktorý prehovára k jej hereckému ja. Viem, že vždy pridá do roly niečo navyše. Na našej spolupráci mám rád, že môžeme byť viac spolu, tentoraz aj s našou dcérou,“ uviedol Freundlich. Ich dcéra sa totiž podieľala na produkcii filmu na pozícii asistentky.

Americký herec, držiteľ ceny Tony, Billy Crudup, stvárnil v snímke Po svadbe vedľajšiu úlohu. Natáčanie filmu s Julianne Moorovou si tiež pochvaľuje: „Je úžasné získať príležitosť pracovať s Julianne“.

zväčšiť Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart... Foto: KVIFF.COM
c6d2-reziser-bart-freundlich-herecka-julianne-moore-a-herec-billy-cru Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart Freundlich (vľavo) priniesli do Karlových Varov film Po svadbe. Zahral si v ňom aj Billy Crudup.

Na konferencii sa americká herečka vyjadrila, že sa rada podieľa na filmoch, ktoré sú osobné a majú príbeh. Tvrdí, že sa herectva nebojí a stvárňovať rôzne úlohy jej nerobí problém.

Julianne Moore v snímke Po svadbe stvárňuje ženu, ktorá má dopredu premyslené každé jedno rozhodnutie. Je úspešná, vie, ako dosiahnuť to, čo chce. Jedného dňa nastane zvrat, keď svoj osud už nebude môcť viac kontrolovať.

Herečka Julianne Moore v kreácii Valentino a... Foto: Profimedia
Herečka Julianne Moore v kreácii Valentino a jej manžel Bart Freudlich. Herečka Julianne Moore v kreácii Valentino a jej manžel Bart Freudlich.

Herečka sa na tlačovej konferencii sa vyjadrila, že „mať veci pod kontrolou“ je dilemou ľudí žijúcich v súčasnej doby. „V našej snímke neexistujú žiadni víťazi ani porazení. Je to film o tom, kým sme, koho milujeme. Je to film o vzťahoch,“ vysvetľuje na záver konferencie režisér Bart Freundlich.

VIDEO: Úvod filmového festivalu v Karlových Varoch

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #práca #herectvo #film #Julianne Moore #MFF Karlove Vary 2019

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...