Oteckov nahradili Deduškovia! Odpadnete, keď uvidíte zostarnuté seriálové hviezdy

Pribudli im vrásky, zošediveli vlasy! Filip Tůma, Branislav Deák, Marek Fašiang a Vladimír Kobielsky vyskúšali populárnu appku.

29.07.2019 13:08
debata

Appku, ktorá pridáva roky a človeka urobí okamžite starším, si už vyskúšalo množstvo známych ľudí. Tento raz neobišla hercov zo seriálu Oteckovia a FaceApp z nich urobila deduškov na instagramovej stránke televízie Markíza.

Markíza môže byť s Oteckami spokojná. Sú kráľmi... Foto: TV Markíza
Oteckovia, Markíza môže byť s Oteckami spokojná. Sú kráľmi obrazoviek.

Filip Tůma, Branislav Deák, Marek Fašiang a Vladimír Kobielsky sa spokojne usmievajú do objektívu – presne tak, ako to robia na záberoch k populárnym Oteckom. Len s tým rozdielom, že im pribudli nejaké tie šediny. Niektorým viac – Filipovi Tůmovi, iným menej – Marekovi Fašiangovi. A možno ide len o víziu tvorcov do budúcnosti – vzhľadom na to, akej obľube sa u televíznych divákov Oteckovia tešia, sa s nimi možno Markíza nebude chcieť rozlúčiť a tak ich o pár rokov premenuje na Deduškov.

Júnový koniec tretej série sa u divákov tešil enormnej sledovanosti a tak je zrejmé, že sa novej, štvrtej série, už fanúšikovia nevedia dočkať. V štvrej sérii však neuvidíme obľúbenú Mary Bartalos, ktorá sa v júli stala mamičkou a užíva si materskú dovolenku. Oteckom v reálnom živote sa pred pár dňami stal aj herec Braňo Deák, ten však v seriáli pokračuje aj naďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Tůma #Vladimír Kobielsky #Branislav Deák #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...