Vaculík o svojom štvornohom parťákovi: Je šťastný aj o pol šiestej ráno

Lukáš Vaculík sa po vyše dvoch rokoch opäť predstaví v úlohe vyšetrovateľa Petra Kraja.

30.08.2019 00:00
debata

Štrnásť večerov budú ožívať príbehy vyšetrovateľa Petra Kraja, ktoré sú inšpirované prípadmi zo starých policajných spisov. „Scenáre čítam celé a poctivo. Musím predsa vedieť, čo sa odohráva. Je to ale samozrejme iné, než keď to vidíte už natočené a hotové. Tým obrazom sa dá divák aj trochu zmiasť, alebo veľa vecí skryť. Keď to čítate, tak vás samozrejme napadá, kto by mohol byť vrah a väčšinou sa nemýlim,“ priznáva herec, ktorý ani v ďalšej sérii nepríde o svojho najvernejšieho parťáka Egona.

Lukáš Vaculík a labradorský retríver Tobiáš v... Foto: Prima
Lukáš Vaculík Lukáš Vaculík a labradorský retríver Tobiáš v seriáli Temný Kraj.

Labradorský retríver Tobiáš vraj bol tým najväčším povzbudením a energiou na pľaci. „Vôbec sa za tú dobu, keď sme netočili, nezmenil. Len trošičku schudol. Bol nabitý energiou a šťastný, keď prišiel na pľac napríklad aj o pol šiestej ráno. Myslím, že bol v tej chvíli jedinou šťastnou živou bytosťou tam,“ prezrádza Vaculík na svojho zvieracieho kolegu. „Ide si po poškrabkanie a akonáhle začnete, už sa ho nezbavíte. Pohladenie je pre neho najväčšou odmenou.“

Druhá séria Temného Kraja prináša celkom sedem nových prípadov sériových vrážd inšpirovaných skutočnými udalosťami, ktoré sú rozpracované v celkom štrnástich epizódach seriálu. V nedeľu, 1. septembra, prinesie televízny kanál Prima PLUS aj na slovenské obrazovky premiérovú druhú sériu seriálu Temný Kraj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Vaculík #Temný Kraj

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...