Bonzovanie sa začína! Bártovi a Mičkovicovej bude u Lujzy horúco

Lujze Garajovej Schramekovej ide televízna karta. Aktuálne ju už diváci JOJ-ky môžu vidieť v šou Česko Slovensko má talent, ale už v stredu pribudne nová relácia s názvom "Čau Lujza".

10.09.2019 11:10
Lujza Garajová Schrameková Foto:
Lujza Garajová Schrameková vyspovedá v talkshow Čau Lujza Alexandra Bártu a Henrietu Mičkovicovú.
debata

Ide o talkshow, ktorú má pod palcom práve sympatická stand-up komička. Vlastná talkshow je zväčša splneným snom moderátorov, ako to vníma Garajová Schrameková? „Nemôžem povedať, že je to splnený sen, lebo som si niečo také ani nestihla snívať,“ opísala pre TV Pravda a pokračovala: „Na druhej strane, nemôžem sa vyhovárať, že som do toho bola nejako namočená, keďže išlo o môj námet, je to veľmi príjemná skúsenosť.“

Video

Hostiteľka a seriálová mama Lujza si do svojej televíznej obývačky pozýva hercov, športovcov a hudobníkov, ale aj ich partnerov. Známa herečka a moderátorka si ich humorom jej známym doberá na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. Jedna vec je pohľad rodičov a druhá, ako to vidia deti. Preto Lujza vždy okrem hostí spovedá aj ich zhovorčivé ratolesti.

V prvej časti sa v úlohe „bonzáčika“ predvedie dcéra Ester Alexandra Bártu a Henriety Mičkovicovej. Keďže je z nej už výrečná tínedžerka, rodičia sa majú pred kamerami na čo tešiť. V ďalších častiach sa objavia manželia Višňovskí, Landlovci či Pomajbovci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lujza Garajová Schrameková #Čau Lujza

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...