Ach, sladká prvá SuperStar! Vinczeová a Bezdeda opäť spolu pred kamerami

13. septembra sa na obrazovky RTVS vrátila zábavná šou Milujem Slovensko so staronovým kapitánskym párom - Adelou Vinczeovou a Danielom Danglom.

17.09.2019 14:00
Vinczeová, Nikodým, dangl Foto:
Katarína Koščová, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda, Petra Humeňanská, Robo Mikla a Samuel Tomeček sa predvedú v šou Milujem Slovensko v kapitánskych tímoch Vinczeovej a Dangla.
debata (3)

Tí po roku vystriedali na týchto pozíciách dvojicu Stanku Kašperovú a Juraja „Šoka“ Tabačeka. Tvorcovia šou sa snažia diváka prilákať k obrazovkám nielen novinkami, ale aj zaujímavými hosťami.

27. septembra sa v súťažných tímoch proti sebe postavia finalisti prvej slovenskej SuperStar – Katarína Koščová, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda, Petra Humeňanská, Robo Mikla a Samuel Tomeček. Kamery tak opäť spoja niekdajší partnerský pár, ktorý sa dal dohromady práve počas prvej SuperStar (2004) – Adelu Vinczeovú a speváka Tomáša Bezdedu. Ich vzťah trval niečo vyše dvoch rokov, potom si však sledovaná dvojica povedala zbohom.

Vzťahy Vinczeovej a Bezdedu však nijako naštrbené nie sú, o čom svedčí aj niekoľko ich spoločných účinkovaní v zábavných šou. Okrem Milujem Slovensko, kde sa bok po boku objavia o niekoľko dní, sa už stretli aj v šou Zlaté časy či v Chart Show.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Dangl #Milujem Slovensko #Adela Vinczeová

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...