Prekvapujúci Vajda v novom filme Sviňa: Pozrite sa, takto sa zmenil pre rolu!

Tvorcovia filmu s názvom Sviňa dokončili pred pár dňami nakrúcanie. Novinka Mariany Čengel Solčanskej a Rudolfa Biermanna je adaptáciou rovnomenného románu Arpáda Soltésza. Jednu z hlavných úloh stvárnil herec Jozef Vajda.

17.10.2019 09:14
Herec Jozef Vajda na zábere z filmu Sviňa. Foto:
Herec Jozef Vajda na zábere z filmu Sviňa.
debata (5)

Práve zábery člena Slovenského národného divadla pritom pútajú najviac pozornosti. Vajda sa totiž pre úlohu v snímke, ktorá zachytáva svet vysokej politiky, zločinu aj obchodu s bielym mäsom, vizuálne zmenil. Pomohli mu však aj maskéri.

Herec sa pred kamerami objavuje s kilami navyše a jeho podoba trošku pripomína hollywoodske úlohy hercov, ktorí sú ochotní pre filmovú postavu meniť sa fyzicky. Pre športovca Vajdu, ktorý je známy tým, že sa udržiava dlhé roky v kondícii, musela byť podobná výzva pomerne náročnou.

Herec Jozef Vajda na zábere z filmu Sviňa. Foto: CinemArt
Herec Jozef Vajda na zábere z filmu Sviňa. Herec Jozef Vajda na zábere z filmu Sviňa.

Ako to zvládol, a to nielen čo sa kíl týka, sa ukáže už vo februári budúceho roka. Na tento čas je totiž naplánovaná premiéra novinky od režisérky Mariany Čengel Solčanskej.

„Nakrúcali sme s vierou, že čo robíme, má zmysel, vložili sme do projektu množstvo energie, ktorá sa, pevne verím, pretransformuje v neobyčajný filmový zážitok. Štáb bol zložený zo skvelých ľudí, ktorým patrí naša nesmierna vďaka za neskutočné nasadenia a výkon,“ vysvetlila filmárka. V súčasnosti tvorcovia už pracujú na postprodukcii.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #film #Jozef Vajda #Mariana Čengel Solčanská #Sviňa

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...