Hviezda Sestričiek Madarová: V čom tkvie taký úspech seriálu? Tu je jej odpoveď

Ženská štvorica seriálu - Dana Košická, Anikó Vargová, Kristína Svarinská a Kristína Madarová opäť s veľkým diváckym úspechom rozohrali svoje osudy.

20.10.2019 00:00
sestričky, seriál sestričky, kristína madarová, Foto:
Kristína Madarová v seriáli Sestričky.
debata

Začiatkom septembra sa seriál Sestričky vrátil s druhou, opäť 10-dielnou sériou a podobne ako prvá séria sa aj dvojka vyšvihla medzi jesennú televíznu topku. Ženská štvorica – Dana Košická, Anikó Vargová, Kristína Svarinská a Kristína Madarová tak opäť rozohrala svoje osudy. Aktuálne sa nakrúca tretia séria. „Čo sa týka práce na seriáli, už sa z nás stala akási televízna rodina, poznáme sa, vytvorili sme si náš malý svet a ja sa v ňom cítim ako ryba vo vode,“ opísala Madarová. Ženský tím v druhej sérii zároveň posilnili aj dve nové postavy v podaní Eleny Podzámskej a Heleny Krajčiovej.

Seriálové Sestričky. Foto: TV Markíza
sestričky, seriál sestričky, svarinská, vargová, madarová, košická, Seriálové Sestričky.

Madarová si pred účinkovaním v markizáckom seriáli vyskúšala aj filmovú rolu, zahrala si postavu v snímke Moje povstanie 2. Postava sestričky Jany sa stala jej prvou veľkou seriálovou rolou a zatiaľ sa jej nezunovala. „Mňa by potešila aj štvrtá a piata séria Sestričiek, zatiaľ seriál vnímam ako môj srdcový projekt. To ale nevylučuje, že by som si rada vyskúšala časom aj inú postavu, než Janu,“ dodala sympatická hnedovláska, ktorá okrem Sestričiek aktuálne skúša v Radošinskom naivnom divadle hru Mužské oddelenie.

Čím to podľa nej je, že Sestričky, seriál z lekárskeho prostredia, má u divákov taký úspech? „Je to určite aj silnými emóciami, ktoré sa do seriálu dostanú. Život je to najvzácnejšie, čo máme a ten strach zo smrti sa dotýka každého, je to niečo, čo vyburcuje aj menej citlivého človeka,“ opísala Madarová a dodala. „Podľa mňa je vidieť aj na obrazovke, že všetkých pred kamerou toto prostredie fascinuje a dávame do toho všetko.“

Anikó Vargová v seriáli Sestričky.
Kristína Svarinská v seriáli Sestričky.
+8Kristína Madárová  v seriáli Sestričky.

Madarová sa pred pár dňami stala súčasťou Dňa záchrany života, ktorého je na Slovensku organizátorom Slovenská resuscitačná rada. Tá sa okrem iného vrámci tohto dňa snaží informovať verejnosť o dôležitosti poskytnutia prvej pomoci a o potrebe vedieť ju poskytnúť. Ako je na tom s prvou pomocou obľúbená herečka? „Aj vďaka tomu, že v rámci nakrúcania seriálu nás majú ‚pod palcom‘ sestričky z Kramárov, teoretické vedomosti mám. Ale zatiaľ som sa do žiadnej krízovej situácie, kedy by som musela niekoho resuscitovať, nedostala.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #sestričky #Dana Košická #Anikó Vargová #Kristína Madarová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...