Ach jaj! Zuzana Norisová s karfiolom na hlave, premena na Rolincovú vyšla

Obľúbená slovenská herečka je súčasťou českej šou "Tvoje tvář má známý hlas". Pozrite sa, ako vyšla jej premena na Darinku Rolincovú.

11.11.2019 14:00
debata (1)

Slovenská verzia šou Tvoja tvár znie povedome v nedeľu našla svojho víťaza, stal sa ním herec Dávid Hartl. Česká verzia šou, „Tvoje tvář má známý hlas“, dala v aktuálnej sérii priestor aj dvom Slovákom- herečke Zuzane Norisovej a hercovi Jánovi Jackuliakovi. Bola to práve sympatická Norisová, ktorá počas víkendu u našich susedov prekvapila. Stala sa z nej totiž Darinka Rolincová a na pódiu zaspievala skladbu „Čo o mne vieš“.

S Norisovou sa „pohrali“ aj maskéri a pred kamery prišla s povestným účesom minulej doby „karfiol“, ktorý okamžite okomentoval aj moderátor šou, herec Ondřej Sokol. Na účes sa opýtal aj Norisovej. „Ja som veľmi túžila v čase slávy piesne Čo o mne vieš po takomto zostrihu. Mám pocit, bohužiaľ, že som ho chvíľu aj mala,“ opísala so smiechom Norisová. „Darinka bola mojím veľkým idolom počas školských čias,“ dodala.

Jej vystúpenie sa páčilo aj porote v zostave Jan Ledecký, Aleš Háma, Jakub Kohák a Tatiana Vilhelmová. „Je výhoda, že si Slovenka,“ začal vtipne Kohák a dodal: „Pohyby boli úplne presné, bolo to rajcovné vystúpenie.“ Svoju kolegyňu pochválila aj Vilhelmová. „Ako Darinka si bola na zožratie.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Norisová #Tvoje tvář má známý hlas

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...