Stewart je s Charlieho anjelmi spokojná. Bola som v dobrých rukách, tvrdí

Možno to je prepadák, ale herečka Kristen Stewart je s filmom Charlieho anjeli spokojná. Nedávno sa vyjadrila pre magazín Variety.

22.11.2019 00:00
debata
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne. Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne.

„Chcela som urobiť niečo zábavné. Bola som v nálade pre nejaký pracovný zážitok, ktorý nebude až taký vysiľujúci,“ komentovala v rozhovore s kolegom Shia LaBeoufom pre spomenutý časopis. „Liz Banks, ktorá režírovala film a tiež spolutvorila scenár, je veľmi dobrá v normálnej zábave. Bola som teda v dobrých rukách a vedela som to,“ pokračovala Stewart, ktorá stvárnila jednu z trojice špeciálnych agentiek známych ako Charlieho anjeli.

Herečka Ella Balinska predviedla kreáciu z...
Herečka Naomi Scott v kreácii Richard Quinn.
+4Herečky (zľava) Kristen Stewart, Ella Balinska...

Podľa Stewartovej sa cíti byť „hrdá“ na prácu s dvojicou hereckých kolegýň aj Elizabeth Banksovou. „Mala som z toho skutočne dobrý pocit,“ doplnila herečka. Tieto slová zazneli z jej úst aj potom, čo sa film stal v USA oficiálnym prepadákom. Počas prvého víkendu premietania zarobil „len“ 8,6 milióna dolárov, hoci jeho rozpočet bol viac zhruba 40 miliónov dolárov.

Na neúspech snímky reagovala začiatkom týždňa aj režisérka, scenáristka a herečka Banks. Tá si zavtipkovala a odkázala médiám, že „ak má film prepadnúť, mali by ste sa uistiť, že vaše meno je na ňom aspoň štyrikrát“. Narážala na to, že snímku nielen režírovala a tvorila spoluscenáristicky. Na filme sa tiež podieľala ako producentka a aj si v ňom zahrala postavu Bosley.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #spokojnosť #prepadák #Charlieho anjeli

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....