Jan Vlasák: S manželkou sme spolu 20 rokov, láska na celý život existuje

Normálny pekný život bez excesov podľa známeho herca existuje, len sa o ňom toľko nehovorí.

03.12.2019 14:40
ján vlasák, vlasák, bez vedomia, Foto:
Herec Ján Vlasák v seriáli Bez vedomia.
debata

Český herec Jan Vlasák verí v lásku na celý život. „Ja myslím, že to existuje. My sme dosť masírovaní médiami a taký ten bežný život, ktorý ľudia žijú a ktorý je normálny a čo sa týka nejakých excesov nezaujímavý, o tom sa vôbec nevie,“ vyjadril sa v rozhovore. „Myslím však, že ľudia stále žijú svoje životy aj pokojne a pekne, že sú určite aj úžasné vzťahy, aj v tejto šialenej, uponáhľanej a preorganizovanej dobe… Myslím, že to je možné… My sme napríklad s manželkou spolu už dvadsať rokov,“ vyznal sa herec, ktorý si podobne oddanú postavu zahral i v seriáli Bez vedomia režiséra Ivana Zachariáša, ktorý mal premiéru na HBO v deň výročia Nežnej revolúcie.

V novom projekte však ukáže popri milujúcej a obetavej i druhú tvár. „Človek má v sebe podľa mňa všetko. Sme komplexné bytosti a niekedy prejavíme aj tie horšie stránky. Je to zjednodušene povedané, ale ja to tak mám,“ uviedol 76-ročný rodák z Čáslavi.

Ako herec sa pritom snaží len prijať všetky stránky postavy, ktorú stvárňuje, presne tak, ako sú. „Tú rolu musíte prijať tak, ako to beží a leží a vybaviť to tou svojou energiou, svojím ja. Stačí len existovať v danej situácii, v tom zadaní, to je dôležité. Existovať a čo najmenej prekážať,“ poznamenal Vlasák, ktorý má i po odpremiérovanom seriáli stále čo robiť. „Stále sa niečo deje. Teraz točím jeden seriál v Brne a na jeseň sme mali v divadle premiéru Havlovej Žobráckej opery. To malo veľký úspech, dúfam, že na to ľudia budú chodiť aj naďalej,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bez vedomia #Jan Vlasák

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...