10 hereckých premien Zlatých glóbusov 2019: Ktorá vám vyrazí dych?

Už niekoľko dní sú známe nominácie na ceny Zlatý glóbus. Aj tento rok sa medzi hercami, ktorých výkony sa ocitli v nominačnom zozname, ocitli mnohí, ktorých podoba sa vzďaluje tej reálnej.

17.12.2019 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman ako Gretchen Carlson vo...
Herečka Charlize Theron ako Megyn Kelly vo...
+7Herečka Olivia Colman ako kráľovná Alžbeta II....

Pre hereckú premenu sa odhodlali na plátne napríklad Joaquin Phoenix, Charlize Theron či Michelle Williams. Práve takéto výkony zvyčajne zaujmú aj kritikov a divákov a niet teda divu, že ich je v zozname nominovaných požehnane.

Ocitla sa v ňom napríklad aj herečka Renee Zellweger za výkon vo filme Judy a premene na Judy Garlandovú či herec Taron Egerton, ktorý v snímke Rocketman stvárnil mladého Eltona Johna.

Pozadu však nezostávajú ani seriály. Stačí sa pozrieť na Oliviu Colmanovú ako kráľovnú Alžbetu II., či herečku Meryl Streepovú, ktorá sa nechala zmeniť na americkú zatrpknutú dôchodkyňu v seriáli Veľké malé klmastvá.

My sme vybrali desať herečiek a hercov, ktorých zmena nás zaujala najviac. V galérii nájdete celý zoznam. V ankete môžete zahlasovať, ktorá premena vás oslovila najviac.

Charlize Theron ako Megyn Kelly vo filme Bombshell

zväčšiť Herečka Charlize Theron ako Megyn Kelly vo... Foto: SITA/AP
Herečka Charlize Theron ako Megyn Kelly vo filme Bombshell (vľavo) a v civile. Herečka Charlize Theron ako Megyn Kelly vo filme Bombshell (vľavo) a v civile.

Joaquin Phoenix ako Joker vo filme Joker

zväčšiť Herec Joaquin Phoenix ako Joker vo filme Joker... Foto: SITA/AP
Herec Joaquin Phoenix ako Joker vo filme Joker (vľavo) a v civile. Herec Joaquin Phoenix ako Joker vo filme Joker (vľavo) a v civile.

Renee Zellweger ako Judy Garland vo filme Judy

zväčšiť Herečka Renee Zellweger ako Judy Garland vo... Foto: SITA/AP
Herečka Renee Zellweger ako Judy Garland vo filme Judy (vľavo) a v civile. Herečka Renee Zellweger ako Judy Garland vo filme Judy (vľavo) a v civile.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #nominácia #Charlize Theron #Renée Zellweger #Zlatý glóbus #premena #Joaquin Phoenix #John Lithgow

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...