Maroš Kramár v českej seriálovej novinke! Spolu s ním Holubová aj Blažek

Aj na slovenské televízne obrazovky sa v januári dostane česká seriálová novinka z prostredia rodinného statku Slunečná.

19.12.2019 15:04
Maroš Kramár Foto:
Maroš Kramár v seriáli Slunečná.
debata (2)

Seriál, ktorý sa žánrovo zaradí ku vzťahovým romantickým komédiám, láka na hviezdne herecké obsadenie.

Eva Burešová, Marek Lambora, Bára Jánová, Lukáš Langmajer, Eva Holubová, Jan Štastný, Iva Hüttnerová, Filip Blažek, Pavla Tomicová či slovenský herec Maroš Kramár. To je len niekoľko hereckých hviezd, ktoré stvárňujú hlavné postavy v novom seriáli televízie Prima, Slunečná.

Eva Holubová v seriáli  Slunečná. Foto: Prima
Eva Holubová Eva Holubová v seriáli Slunečná.

Statok Slunečná je miestom, kde rodina Popelkovcov robí ten najlepší kozí syr, prevádzkuje rodinný penzión a reštauráciu. Po nečakanej smrti otca Popelku sa medzi sestrami Tinou (Eva Burešová) a Sylvou (Bára Jánová) rozhorí boj o rodinné dedičstvo. Navyše, lúky okolo statku sú ideálne pre fotovoltickú elektráreň a to je ďalší dôvod na predaj. Zatiaľ čo Tina chce statok zachovať, vypočítavá Sylva by najradšej zhrabla peniaze a vrátila sa do Prahy. Lenže do Tiny sa na prvý pohľad zamiluje mladý investor Janek Linhart (Marek Lambora), ktorého otec Jan (Maroš Kramár) vychovával len k láske ku peniazom a úspechu. Láska, ale aj zrada Jankovi mení život a statok sa stáva jeho druhým domovom, v ktorom sa on a ani ďalší aktéri rozhodne nudiť nebudú. Penzión i okolitá príroda totiž lákajú množstvo ľudí, ktorí si so sebou prinášajú rozličné osudy.

„Janek je mladý chlapec, ktorý je však už vo svojom veku spoločníkom vo veľkej firme. Je to človek, ktorý dobre vie čo chce, v práci sa vie dobre pohybovať. Miestami je to taký voľnomyšlienkar a frajer, ale myslím, že má veľmi dobré srdce, aj keď to navonok nedáva úplne najavo,“ popisuje herec Marek Lambora svoju postavu.

Mladý podnikateľ ale Tinu najskôr rozhodne nezaujíma. Tá má svojich starostí dosť. „Tina je taká wonder woman všetkých seriálov. Je veľmi samostatná, rázna, dokáže všetkých prepiť, seká stromy, jazdí traktorom a aj na koni jazdí mimoriadne rýchlo,“ poodhaľuje svoju postavu Eva Burešová. Avšak práve posledná položka na menovanom zozname ju znervózňuje najviac. „Učím sa jazdiť na koni a musím povedať, že mám z koní veľký rešpekt. Nie je to sranda,“ priznáva herečka.

Nový seriál Slunečná sa slovenským divákom uvedie na kanáli Prima PLUS v premiére v nedeľu, 12. januára o 20.15 h.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Kramár #Slunečná

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...