Kravitzova dcéra podstupuje drsný tréning: Odmenou je rola Mačacej ženy

Už čoskoro začne s nakrúcaním nového filmového spracovania Batmana. Herečka Zoe Kravitz priznala, že prípravy sú poriadne tvrdé.

14.01.2020 08:30
debata (2)
Herečka Zoe Kravitz. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Zoe Kravitz, 12 najlepších lookov Zlatých glóbusov Herečka Zoe Kravitz.

Dcéra hudobníka Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonetovej získala vo filme rolu Mačacej ženy. A tá si vyžaduje, aby bola hviezda v bezchybnej fyzickej forme a zdatná na mnohé akčné scény. Počas návštevy talk-šou moderátorky Ellen DeGeneresovej prezradila herečka, že tréning je fakt drsný.

„Trénujem teraz kvantum môjho času, čo je náročné, ale zároveň je to super,“ uviedla Kravitz. „Je to veľmi fyzické. Každý deň sa domov vraciam úplne hotová,“ doplnila pôvabná herečka.

Nakrúcanie filmu odštartovalo len pár hodín po jej návšteve talk-šou v Londýne. Kravitz tiež prezradila, že už absolvovala niekoľko kostýmových skúšok a všetko vyzerá podľa nej „veľmi vzrušujúco“.

Zaujímavú situáciu zažila počas nedávneho vyhlásenia Zlatých glóbusov. Organizátori ju totiž usadili k jednému stolu s herečkou Michelle Pfeifferovou. Práve ona stvárnila Mačaciu ženu pred rokmi vo filme Tima Burtona. „Skláňam sa pred kráľovnou. Bola som poctená, že som mohla byť v jej prítomnosti,“ komentovala Kravitz prácu Pfeifferovej v slávnej komiksovej úlohe.

Okrem nej stvárnila Mačaciu ženu aj herečka Anna Hathaway. Stalo sa tak v roku 2008 vo filme Temný rytier povstal od režiséra Christophera Nolana. V najnovšom spracovaní slávneho komiksového príbehu si Batmana zahrá Robert Pattinson.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #film #tréning #Zoe Kravitz #Mačacia žena

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...