Tehotná Bagárová? Výstrih odvážny, sukňa mikro, to je sexy mamina

Speváčku Moniku Bagárovú vnímajú mnohí jej fanúšikovia, ale aj tí, ktorí možno jej hudbe nepočúvajú, ako príťažlivú mladá dámu. Svojím vzhľadom už neraz rozvírila hladinu pokojných vôd československého šoubiznisu.

18.01.2020 00:00
debata
Speváčka a nová porotkyňa šou Superstar Monika... Foto: / Profimedia
Speváčka a nová porotkyňa šou Superstar Monika Bagárová na stretnutí s novinármi v Česku. Speváčka a nová porotkyňa šou Superstar Monika Bagárová na stretnutí s novinármi v Česku.

Podľa toho, ako sa budúca mamička vystrojila na tlačovú konferenciu k pripravovanej Superstar, sa tiež dá očakávať, že vôbec nepoľaví. Skôr naopak, bude z nej zvodná porotkyňa so zaobľujúcim sa bruškom.

Pôvabná brunetka sa na pražskom stretnutí s novinármi a fanúšikmi kvôi štartu nového projektu objavila v čiernom saku s všitými panelmi výraznej tuhej čipky. Pod sako-šatami si vystačila len s čipkovanou podprsenkou a prehliadnuť sa rozhodne nedal jej príťažlivý dekolt, ale ani štíhle nohy v tmavých pančuchách a vysokých čižmách na podpätkoch.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Brna je v absolútnom vizuálnom kontraste so svojou kolegyňou, herečkou a speváčkou Patríciou Pagáčovou, ktorá na akcii tiež nechýbala. Príťažlivá blondínka je skôr typ „chlapčisko“, čo mali zjavne potvrdiť džínsové nohavice a ležérna biela košeľa uviazaná do pása.

Návrat speváckej šou Superstar sa v roku 2020 ponesie v znamení pätice porotcov. Dvojicu dievčat doplní veterán Pavol Habera a pridá sa k nemu Marián Čekovský a Leoš Mareš. Tvorcovia programu zatiaľ neodtajnili meno (či mená) moderátorov. Dozvieme sa ich však určite už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #Monika Bagárová #novinári #stretnutie #sexy

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...