Krásavec Colin Farrell na nepoznanie? Bude z neho Tučniak, pokorí DeVita?

Herca Colina Farrella pozná divácka verejnosť najmä ako filmového fešáka. S vysokou pravdepodobnosťou však bude svojej príťažlivej podobe vzdialený v novom filme.

27.01.2020 00:00
debata
Írsky herec Colin Farrell na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, MORRIS MAC MATZEN
Colin Farrell Írsky herec Colin Farrell na vyhlásení cien Golden Camera.

Aj Farrell prijal ponuku v pripravovanom filme o Batmanovi, v ktorom sú už potvrdené mená herca Roberta Pattinsona ako Batmana a Zoe Kraritzovej ako Mačacej ženy Catwoman. Írský rodák Farrell by mal stvárniť zloducha menom Penguin (v niekdajšom filme Tima Burtona si ho zahral Danny DeVito).

„Som v procese rozhovorov s Mattom Reevesom, ktorý film režíruje a napísal k nemu scenár. Vytvoril nádherný, temný, veľmi emotívny príbeh. Skutočne skvelý,“ vyhlásil Farrell počas návštevy talk-šou Jimmyho Fallona.

Herec priznal, že momentálne ešte dolaďujú s režisérom „estetiku jeho filmovej postavy“. Ako bude vyzerať nový Penguin (Tučniak) v príbehu, ktorý sa nedostane do kín skôr ako v roku 2021, však neuviedol.

Slovenskí fanúšikovia Colina Farrella však nemusia čakať až na príchod nového filmu z komiksovej série o Netopierom mužovi. Už od štvrtka sa totiž v kinách premieta novinka režiséra Guya Ritchieho pod názvom Slušní chlapci, v ktorej si Farrell tiež zahral. Okrem neho diváci uvidia aj Charlieho Hunnama, Matthewa McConaugheyho či Michelle Dockeryovú a Hugha Granta. Galériu zo stretnutia hviezd tohto filmu s novinármi si pozrite nižšie.

Zľava: Herci Matthew McConaughey, Michelle...
Zľava: Herci Charlie Hunnam, Matthew...
+2Herečka Michelle Dockery stvárnila hlavnú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príbeh #Batman #rola #Colin Farrell

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...