Bond vyzlečený do pol pása! Craig ohúri svalmi, prekvapuje však slovami...

Aj nový James Bond utrpel pre koronavírus už prvé straty. Dôvodom bolo presunutie plánovanej premiéry filmu na jeseň, čo stálo producentov nemalé peniaze. Ale Daniel Craig láka na film už teraz.

10.03.2020 14:30
debata

Britský herec, ktorý poslednýkrát stvárni agenta Jej veličenstva, sa zhováral s (ale najmä nechal fotografovať) magazín GQ. Výsledok nepochybne poteší mnohých jeho fanúšikov a fanúšičky, ale tiež možno vzbudí trošku závisti.

Päťdesiatdvaročný herec pózuje vyzlečený do pol pása na jednom zo záberov, ktoré sprevádzajú interview v aprílovom vydaní pánskeho magazínu. Jeho vyšportované a svalnaté telo je hodné obdivu aj uznania.

V rozhovore definitívne priznal, že snímka No Time To Die bude jeho poslednou v úlohe Jamesa Bonda. Zároveň však potvrdil, že sa tentoraz omnoho kreatívnejšie angažoval v podobe filmu. „Držal som zatvorené ústa, držal sa mimo toho celého a rešpektoval to, čo som dostal. A ľutoval som to,“ vyhlásil Craig, ktorému sa podarilo do tvorivého tímu presadiť aj britskú scenáristku a herečku Phoebe Waller-Bridgeovú, známu zo seriálu Potvora, ktorý zbiera cenu za cenou.

Craig však tiež priznáva, že sám netuší, koľko z toho sa ocitne vo finálnej podobe filmu. „Ktohovie! Sme tam všetci, je tam kúsok Phoebe, kúsok Caryho (režisér Cary Fukunaga), sú tam scenáristi… Ale bojovali sme, bojovali a bojovali. Videl som len krátke kúsky, nevidel som film celý. Take, kto to má ku..a vedieť,“ komentoval pre GQ herec.

Snímka by mala mať premiéru v novembri tohto roka. Pôvodný plánovaný termín bol začiatok apríla.

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #film #Daniel Craig #James Bond #GQ

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...