Hrať Bonda som ako mladý netúžil, vraví Craig. Ktorých hrdinov áno?

Herec Daniel Craig stvárňuje jednu z kultových postáv popovej kultúry - agenta 007 Jamesa Bonda. Keď bol mladý, sníval vraj o celkom iných "superhrdinoch".

25.03.2020 00:00
Herec Daniel Craig reprezentoval film Na nože!. Foto: ,
Herec Daniel Craig na archívnom zábere.
debata

Britský herec v rozhovore pre magazín SAGA priznal, že ako mladý si nikdy ani nepomyslel, že by mohol a ani, že by chcel hrať Jamesa Bonda. „Nie, naozaj nie. Sníval som o kope tých ďalších slávnych týpkov – Superman, Spider-Man, Neviditeľný, dokonca aj starý dobrý kovboj. To všetko sa mi zdalo fascinujúce. Bond veľmi nie. Čo dnes vyznieva celkom ironicky,“ komentoval 52-ročný Craig.

Počas svojej doterajšej kariéry stihol z uvedených akurát spomenutého kovboja. Nešlo však o klasický westernový príbeh, ale sci-fi western Kovboji a votrelci, v ktorom si zahral po boku Harrisona Forda.

Po dokončení ostatnej bondovky No Time To Die, ktorej premiéru pre koronavírus museli presunúť až na november tohto roka, sa už k postave Jamesa Bonda neplánuje vrátiť. O ďalších projektoch zatiaľ veľmi nehovorí.

Začiatkom roka sa však aj v slovenských kinách premietala kriminálna komédia Na nože!, v ktorej stvárnil hlavnú postavu originálneho detektíva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sen #rola #Daniel Craig #James Bond #postavy

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...