Už sa nevie dočkať! Bagárová odhalila bruško, dcérke vyznáva lásku

Hoci niektoré budúce mamičky priznávajú, že byť v očakávaní pôrodu vyvoláva v nich v aktuálnej situácii rozporuplné pocity, speváčka Monika Bagárová sa nenechá mátať čiernymi myšlienkami.

03.04.2020 15:01
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ahoj lásko moje, jak se dneska máš? Já jsem ti jen chtěla říct, že se na tebe všichni moc těšíme. Tvoje mamka #JustLove

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Brna, ktorú môžu momentálne diváci vídať na obrazovke televízie Markíza v porote speváckej šou Superstar, sa už nevie dočkať, kedy sa jej prvý potomok narodí. Aj vo štvrtok zverejnila Bagárová nový záber, na ktorom odhalila svoje zaoblené bruško.

Speváčka pózuje pred objektívom stojac pri okne do záhrady a zasnene hľadiac na svoje tehotenské obliny. „Ahoj láska moja, ako sa dnes máš? Len som ti chcela povedať, že sa na teba všetci veľmi tešíme. Tvoja mamka,“ napísala Bagárová k fotografii.

Už dávnejšie česká hviezda potvrdila, že do jej rodinky s partnerom Makhmudom Muradovom sa narodí dievčatko. Príchod dcérky je plánovaný na prelom apríla a mája.

Bagárová v porote s kolegami Pavlom Haberom, Leošom Marešom, Mariánom Čekovským a Patríciou Pagáčovou už niekoľko nedieľ láka k televíznym obrazovkám divákov. Ako budú vyzerať živé prenosy zo šou, je však zatiaľ otázne.

V Nemecku, kde sa momentálne tiež vysiela hudobná šou Nemecko hľadá Superstar, to vyriešili zaujímavo. Účinkujúci, ktorí postúpili do finále, spievajú naživo v štúdiu pred štvorčlennou porotou a moderátorom, celý program sa však odohráva bez prítomnosti divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Monika Bagárová #Superstar

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...